może dotrze coś do niego i się opamięta. Trzymam za Was kciuki.Zobaczymy co zrobi z tym fantem
też mi się tak wydaje :-Dte nasze dziewczynki to widać są podobne w zachowaniach

trzymam kciuki i mam nadzieje ze twoj T zrozumie co nieco :ico_noniewiem: :ico_oczko:Wczoraj z T była poważna rozmowa, ale na koniec oddałam mu obrączkę. Zobaczymy co zrobi z tym fantem.
:ico_brawa_01: Zosia jak się zapomni, to też puści np. barierki w łóżeczku, chwilunię postoi i pada na dupcię, a ile ma z tego radości. Ostatnio się z nią bawię, że się opiera o ściane, i jak mówię: chodź do mamy, to się puszcza (o matko, jak to zabrzmiało :ico_oczko: ) i ląduje na mnie :-Dzapomniala raz ze sie poscila i poszla za mna 3 kroki znowu

no Wiki miala duza radoche z wyjazdu tyle atrakcji :-Dmikusia super zdjęcia, Wiki miała pewnie niezłą radochę :-) fajne macie te dziewczynki
co racja to racja ale najbardziej to Wiki korzystala hehe :-Dmikusia1 super fotki. Dziewczynki wybawione za wsze czasy widzę
udanego pobytu na Helu :-DJutro znowu jadę na Hel.
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość