edulita, fajna ta swieczka :ico_brawa_01: :-D
to ja nawet lubie coś budowac i robić czasami takie nawet meskie rzeczy
ja mam tak samo,czesto naprawialam wc jak sie popsulo,jakis kran i ogolnie jakies domowe rzeczy hehe moj B nawet nieczuje sie obrazony ze cos tam robie
ja nielubie czekac az on cos zrobi bo nigdy bym sie niedoczekala hehe
bo my kobiety jestesmy bardzo samodzielne i zaradne jak to powiedziala kiedys p.Kwiatkowska "ja sie zadnej pracy nie boje " hehe
matikasia, widze ze uwas nadal na wojennej sciezce jestescie
ach te chlopy oby sie opamietam w pore bo naprawde fajna babka z ciebie :-D :ico_brawa_01:
faceci niedoceniaja czesto jaki maja skarb w domu dopiero jak go straca to widza ze zawsze moze byc gorzej :ico_placzek: :ico_placzek:
Co do trzydniówki to Milenka miała wysypkę na pleckach i brzuszku. Nigdzie więcej.
no wlasnie tez mysle ze to nie potowki ani trzydniowka bo ona ma na stópkach i na nogach z jednej i zdrugiej strony i juz na udach i troszke na pleckach niewiem od czego :ico_olaboga: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:
strasznie jest marudna pewnie znow noc bedzie nieprzespana jak bedzie rano gorzej podejde do szpitala na oddzial dzieciecy moze cos wiecej sie dowiem ale oby nie
niechce niedaj boze tam zostawac
troche sie naczytalam w necie o wysypkach albo to alergia na jakis produkt albo jakas zakazna choroba
niewiem moze za bardzo panikuje :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:
ale Wiki niemiala nic takiego dlatego sie martwie
wspolczuje problemow z zebami strasznie to wszystko drogie :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_olaboga: :ico_olaboga:
ale czasem trzeba slono placic zeby ładnie wygladac :ico_oczko:
ja tez mam we wtorek dentyste mam 4 do leczenia kanalowego i 100zl peknie ale trudno
boli mnie przez caly czas i juz niemoge sie doczekac tego wtorku
ide zaraz spac bo noc mnie ciezka czeka
najgorsze ze Wiki dzis plakala jak widziala ze Zuzia tak placze ze ja boli :ico_placzek: :ico_placzek:
Mowila ze niechce zeby ona tak cierpiala bo taka malutka i ze niechce jej zamieniac na inna siostre bo bardzo mocno ja kocha :ico_wstydzioch: :ico_oczko:
ona jest bardzo wrazliwa i wiem ze bardzo kocha swoja siostre :-D
buziaczki kochane