Witajcie
stawiam :ico_kawa: :ico_kawa:
kurka ale jestem mege zła :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:
wczoraj odebralam wypis ze szpitala i co sie okazalo sie Zulka ma sklejone wargi sromowe :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:
a ja sie pytam lekarki wczoraj jak to skoro bylam 11 wrzesnia u ginekologa z Zulka i ponoc ona stwierdzila ze nic niejest :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:
a ta lekarka mi na to ze nie tylko ona to zauwazyla ale tez moja prowadzaca i dlatego napisala w wypisie i zeby zrobic kontrole u gina :ico_zly: :ico_zly:
jestem taka wsciekla znow bede czekac dwa miesiace bo takie kolejki :ico_olaboga: :ico_olaboga:
ja pierdziele i moze ona znow niezauwazy a najgorsze ze jedyna w Gdyni z ta specjalizacja do dzieci :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
masakra jakas
ach zezloscilam sie wczoraj normalnie pewnie jakbym do niej poszla prywatnie to i by zauwazyla :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie:
pytalam pediatry wczesniej czy to pilne powiedziala ze nie tylko wazne zebym poszla do gina no i bylam a ona nic :ico_olaboga: :ico_zly: :ico_zly:
ach szkoda gadac z tymi lekarzami
mam pyatnie z innej beczki ile wzrostu maja wasze dzieciaczki bo moja Zulka ma 72-73cm :ico_szoking: :ico_szoking:
fakt jest drobniutka ale musze ja znow za miesiac zmierzyc bo ponoc dzieci rosna 1-2 cm na miesiac
a wazy 8700gr takze niejest tak zle :-D :-D
matikasia, jak tam spotkanko udane??
nie wiem co zrobil moj szn ale nie mam polskich znakow ilitery naklawiaturze
:-D :-D :-D sprytny Lolek :ico_oczko:
dzis jak bedzie cieplo wyjdziemy z Zulka na specerek bo juz jobla mozna dostac w domu :ico_olaboga: :ico_olaboga:
miłej niedzieli :ico_oczko: