Witam sie i ja :ico_kawa: :ico_kawa:
Mikusia ale jak wargi sklejone?? to jest aż tak widoczne??
no ona ma czesciowo sklejone wargi sromowe :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
troche jest widoczne
dzwonilam juz dzsi do pediatry bo musze miec skierowanie na CRP i mowilam jej o tym i kazala przyjsc to ustalimy termin i ona sama obejrzy bo moze to sie nasila przy infekcjach niewiem zobaczymy :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:
w kazdym badz razie patrzalam teraz ze ja bylam u gina 14 wrzesnia a teraz 26 trafilismy do szpitala i oni stwierdzili ze jednak ma takze ja jzu glupieje
boje sie bo w najgorszym wypadku oni robia zabieg chirurgiczny :ico_placzek: :ico_olaboga:
ach jutro chce sie jeszcze przejsc do tej ginki i zapytam moze jak bedzie miec czarno na bialym napiasne to wkoncu raczy zapisac ta masc :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:
ajka nie to sie umowie znow na wizyte i bede czekac 2 miechy :ico_zly: :ico_zly:
kuzwa :ico_zly:
matikasia, super ze spotkanko udane
sesja ekstra zazdroszcze takiej kolezanki :-D :-D
i czekamy na wiecej fotek :ico_oczko:
ale za 20 fotek bierze 200 zeta
no naprawde nieduzo :ico_oczko:
Zrobiłam jej 100 butlę i wszystko wypiła
maly glodomorek :-D :-D
isiawarszawa, trzymam kciuki za sesje :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
a dzis wypadała 12rocznica naszego ślubu i
:ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:
no wlasnie jak tam teraz wasze relacje??juz lepiej czy nadal tak samo
acha chcialam ci powiedziec ze masz piekny kolor wlosow zrobiony :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: mnie tez sie taka rudosc podoba
tylko ze ja taka blada jestem hehe :-D
kurka wszystkie jestesmy smarkate ja ,Wiki ma zatkany nosek i Zuzka tez :ico_zly: musze to szybko zlikwidowac zeby sie nic wiecej niezrobilo :ico_nienie: :ico_nienie:
kurka ale afera w Wiki szkole
duzo dzieci nieumie czytac,choc w zerówce ich nieuczyli bo nowy program wszedl i zero nauki tylko zabawa
no i pare dzieci nieumie czytac i mojej kolezanki syn rowniez i dostaje coodziennie 2 :ico_szoking:
no i ona poszla do wychowacy i pyta sie ze przeciez po to szkola ze powinni ich uczyc a na to wychowawca ze :pani jesr śmieszna ,rodzice sa od tego ze powinni uczyc dziecko w szkole a ona jest od tego zeby przerobic material :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:
jaka masakra
kumpela poszla do dyrektorki wyjasniac sprawe ciekawe jak sie skonczy :ico_olaboga: :ico_olaboga:
na szczescie moja Wiki umie czytac i pisac :-D :-D
ja ja uczylam sama w domu w wakacje robila w cwiczeniach zadania,sama chciala niezmuszalam jej
pracowalam zeby choc troche umiala,a czytac tez sie uczylismy na spacerkach szczegolnie Wiki mi literowala rozne slowa i składala takze to duzy plus
ale mysle ze niepowinno sie wymagac po miesiacu ze dziecko nauczy sie dobrze czytac :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:
umylam sobie wloski teraz sie susza potem ide na spacerek z Zulka i jakies drobne zakupki :ico_oczko: :ico_oczko:
miłego dnia zycze :-D