asiula26 - Moj tez ryby i ryby :ico_olaboga: ... trzy czy cztery tygodnie z rzedu jezdzil na zawody / miestrzostwa albo wypady po prostu... W dodatku pracuje w wedkarskim i ciagle znosi jakies pachnace zanety, pokrowce, pudelka robali i jakies cudowne wynalazki, ktore maja przyciagac wielkie ryby :-) Głupek ... :ico_haha_01: :ico_puknij:
Niedzielne po poludnie to takze nasz jedynyczas dla siebie.. Dlatego tez czasami ubolewam nad tym strasznie. Ale ja jestem zona tolerancyjna no i .. Stwierdzilam ze kazde z nas, poza domowymi obowiazkami,ma realizowac siebie i swoje marzenia.. No i staramy sie wspierac wzajemnie w tym wszystkim. Czasami tylko gonie mojego Miska do pomagania mi, ale tak naprawde to ja jestem pedantyczna doprzesady, chyba z nudow.. I onto wie i ja.. I moje chmurzaste chwile złości raczej koncza sie wspolnym smiechem.
Co do motoru to boje sie okropnie.. Ale dobrze ze wraca z motorem na przyczepie, a nie na nim.. :ico_szoking:
Wykancza mnie upał. Leze i zdycham.. Probowalam sie opalac i lezec na balkonie ucząc sie do sesji, ale wytrzymalam niecala godzine i ucieklam. Koszmar :ico_olaboga:
:ico_ciezarowka: Madziu - kazda z nas ma takie chwile, ze ma dosc wszystkiego. Ale to juz tak niewiele zostało.. Ja non stop snie o Maluchu, pieluszkach, kolorowych rampersach i karuzelkach nad lozko. Stale mam jakies skurcze i wypluwam oczy z przerazenia ze to juz :-) :ico_ciezarowka: ach.. te nasze brzuchate zycie.. Lada chwila sie skonczy!
Buziaki, lece powycierac kurze i przebrac ciuchy.. Ja juz szykuje stare sukienki na sezon :-)