:500: a teraz ? :-Dalinki sie nie boje gD>
No z tymi rękawiczkami niewiadomo.. ja wezmę jak kazą załozyć, to załozę, jak nie to przyjadą w torbie i tyle. Co do body czy kaftanika tez wezmę i to i to w sumie rzeczy dzieciaka niezajmują duzo miejsca, moza tym i tak Karol je dowiezie później.
Madziu czekamy na wieści z przychodni. Od Beatki zadnych wiadomości... albo rodzi albo ...rodzi czekam moze odpisze.
Ja dzisaij całą noc śniłam ze juz urodziłam , a ta moja mała strasznie chamski charkater miała, juz po przyjeździe ze szpitala rozkazywała mi, rządziła moim zyciem, nie spała w łózeczku, rozmawiała i chodziła :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: a ja nie wiedziałam co mam robić . A ja co chwilę budziłam się i dotykałam po brzuchu, bo uwierzyć nie mogłam, ze to moje dziecko :ico_szoking: :ico_puknij: matko coza głupi sen,....
[ Dodano: 2007-05-31, 09:24 ]
Lucy pewno śpi biedna :ico_spanko: . Coi za urządzenie :ico_puknij: i jesezcze ten sufit, biedula, kurde jesczze pod koniec ciązy takie numery :ico_szoking:
Zapomniałam się pochwalić, ze zrobiłam wczoraj mega dzidizusiowe prasowanie :ico_brawa_01: Tak nie cierpię tego zajęcia, ale to dla małej było takie dziwne, czułam się jakbym prasowała chusteczki do nosa, takie ciupeńkie :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: jeszcze zostało mi 2 ciuszków na 2 pralki i wyprawka przygotowana :ico_brawa_01: