31 maja 2007, 15:17
Cześć! Oglądam nasze maluszki i aż się wierzyć nie chce, że już są takie duże;) hihi jeszcze niedawno stękałyśmy, że nie możemy się ich doczekać;)
Mój ma kolkę straszną i nie mam czasu tutaj wchodzić;) nie mam czasu nawet zjeść;/ infacol pomógł na dwa dni, a później znów wróciło. Mały też ma problemy z wypróżnianiem się, rzadko robi kupkę, próbowałam już wszystkiego, bierze leki na ten swój biedny brzuszek, miał też przepuklinę pępkową, ale plaster na pępku pomógł i od dziś <byłam dziś u lekarza> jest już dobrze z tym pępkiem, schował się. Mam nadzieję, że u Was i u małych wszystko w porządku i że nie jesteście takie zmęczone jak ja;) czekam tylko na koniec kolek i na pewno będzie lepiej;) W dzień mamy Antoś uśmiechnął się do mnie i wybaczyłam mu te jego płacze, haha, szkoda mi go bardzo, ale widocznie musimy jakoś przez to przejść;) postaram się zaglądać częściej;) AA i jeszcze jedno, 27 maja mój synek miał chrzest, jak znajdę chwilkę to wkleje zdjęcie jakieś, a teraz lecę, trzymajcie się cieplutko, buziaki
[ Dodano: 2007-05-31 ]
Aj, ja też dostałąm okresu dziś, jak wracałam od lekarza z moimi dziećmi, biegłam tak szybko do domu, że mało nóg ze Stasiem nie połamliśmy :-D