03 cze 2007, 20:02
hejka
dobrze, ze duzo nienaklikane, bo nie mialabym sily odczytac.... :ico_olaboga:
wiecie nie wiem czy jestem gotowa na macierzynstwo...
a moze to taki chwilowy kryzys.. no, ale ja bede miala jedno... bo dwoje (czyt blizniaki) to szalenstwo na maxa... ja juz nie mam sil!!!!!!!!!!!!!!!!! ledwo pisze............ :ico_olaboga:
mialam nadzieje, ze moge wytlumaczyc to samopoczucie stanem ciazowym :-D i kazdy popatrzy przychylnym wzrokiem... :-D ale gdzie tam... hihi :ico_placzek:
kazdy z nas wlacznie z dzieciakami dzis totalnie rozwalony... hihi
moze to spadek cisnienia? :ico_olaboga:
posiedzialam do pozna na tt, a dzis oczywiscie po 7 pobudka, bo maluchy musialy sprawdzic czy ciocia spi...................??? :-D hihi no i co mialam zrobic???? hihi
mowie wam czuje sie jakbym miala kaca.... hihi :ico_olaboga:
wlasnie odjechali.... adam poodkurzal pobojowisko... hihi a ja sobie mysle, ze dzis to mi sie rodzic nie chce... i na razie wolalbym zeby bąbęlek poczekal... musze odpoczac, pobyczyc sie... ale egoistka ze mnie co??? ale co tam :ico_oczko:
jak jestem niewyspana to :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:
pogode mamy ladna.. polazilismy po parku, sklepach itd... dalismy rade.. ale teraz to chce lezec, spac, nierobic nic... hihih
sorki ze tak ponarzekalam... hihi
dzieciaczki naprawde slodkie i kochane... !!! podwojny placz, podwojny krzyk, zlosc... ale i radosc, zabawa, podwojne szzcescie i usmiech od takich maluszkow....
!!!!!!!!!!!! hihi
ale dlaczego ja nie daje rady???? hihi :ico_olaboga: :-D
dziewuszki jutro pogadamy normalnie...
papa buziaki