16 cze 2007, 13:13
Boże kochany co ludzie muszą przeżywać, takie tragedie!!!!!!
Mordeczko tak mi przykro z powodu twojej koleżanki, Jezu nawet nie chcę sobie wyobrażać co ona musi przeżywać!!!!!! Tak sobie teraz patrzę na mojego synusia i myślę że jestem cholerną szczęściarą...................
Straszne też co musiałaś przeżywać z NatalkA............. dobrze że wszystko się dobrze skończyło.......
Asiula to bie też bardzo współczuje!!!!!!!! Na pewno twój pierwszy Aniołek opiekuje się swoją młodszą siostrzyczką z nieba!!!!!!!
Katrin :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: dla Antonia i dużo :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:
Syla nie martw sie bałaganem w domu, nie ma co se głowe duperelami zawracać no nie? :-D :-D :-D
Rybko w ciąży :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: , ulala, a to teraz Wam gumka pękła????????
U mnie w rodzinie też się zdażyła tragedia, a nawet dwie!!!!!!!! Umarły moje 2 siostry przyrodnie ( mojego taty córki z pierwszego małżeństwa ), jedna miała 4 dni, a druga 1 dzień, miały jakąś wadę serduszka!!!!!!! Jak chodzę na cmentarz na ich maleńkie grobki to zawsze się zastanawiam jak to by było mieć siostry!!!!!!! A ta ich mtka to nawet już nie przychodzi do nich, ja z moją mamą zawsze dbamy o ich groby!!!!!!!
Ech życie wogóle jest niesprawiedliwe, jak patrzę na te menelki którym Bóg daje po kilkoro dzieci, a one nimi się wogóle nie zajmują, biją i nie dają jeść, a innych dobrych ludzi tak doświadcza los to chce mi się normalnie wyć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!