hejka majowe mamusie!
wyczytałam, że dzieci powiny robić sobie coraz dłuższe przerwy nocne a w 3 m-cu przesypiać pełne 6 godzin
wiem o tym. Moja Ala ma 6tygodni dlatego się dziwię. Chyba wrodziła się do leniuszkowych rodziców
zbora, współczuję bardzo. :ico_pocieszyciel: może jak będziesz na wizycie u pediatry to wspomnij o tym wszystkim? Może lekarz coś pomoże?
ladybird23, gratulacje chrztu. Czekamy na fotorelację.
doris, widzę że też masz małą cwaniarę. Moja też czasami odsuwa głowę od cyca, szczególnie jak posmaruję się jakimś dezodorantem. Zdjęcia super. Widzę że wozisz w wózku kingę na samym materacyku. Ja też tak robiłam. W końcu teściowa kupiła mi zestaw pościeli specjalnie do wózka. Sprawdza się rewelacyjnie. nie muszę już dopinać tej wierzchniej części.
jagodka24, Ala ustaliła sobie rytm tak mniej więcej w trzecim tygodniu życia, ale nam bardzo dużo pomógł szpital tzn dwutygodniowy w nim pobyt. Teraz czasem zdarzają się zachwiania, ale ogólnie jest dobrze.
anza, u nas potowki też już zniknęły. Przemywaliśmy często czystą wodą i staramy się żeby nie spała ciągle na jednym boczku. No i nie ubieram za grubo. Jak było tak gorąco to nawet czapeczki na spacer nie zakładałam. Czapeczka była tylko na czas wyjścia z domu i włożenia Ali do wózka, no może jeszcze 5 min. potem ściągałam. Godnolę mam głęboką, bodę postawiłam więc nie było żadnych szans na zawianie.
dobra zmykam pora na śniadanko. Ala się już domaga drugiego śniadanka, a ja jeszcze pierwszego nie zjadłam
[ Dodano: 2007-06-19, 12:42 ]
jagodka24, słodka ta Twoja Jagódka. śliczny ma dresik. :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: z okazji dwóch tygodni