25 cze 2007, 15:15
DZiękujemu za gratki z okazji zęba - jak się ino pojawił to julka zaczęła nim gryźć :ico_puknij: ale robi to tak śmiesznie, że mnie rozwala! Daję jej palec do buzi a ona rozkałda ręce na boki, zaciska dłonie w pięści, zaciska oczy i wygląda jakby przy tym gryzieniu od razu kupe chciała zrobic :ico_haha_01:
Cieszę się, że nie została ostatnia bez zębów, bo było by trochę głupio, taka stara krowa a tylko dziąsła miała :ico_oczko: ja wiem wiem, że im później tym zdrowsze podobno, ale ona już bidulka chciała chrupać a nie mamlać :ico_haha_02:
Kocica_26, na pewno się doczekaz, to nieuniknione! Byle się nie żalił tak jak Jaś Riterkowy .... łaaa mamamama łaaa ależ ten Jaśko fajny
riterka, jak tylko zapuszcze sie w tamte strony to przyjedziemy, ale na scigaczu to tylko z mężem, ja nie poprowadze tego czerwonego szatana :ico_haha_01: szkoda, że nie mogę Julki zapakować do plecaka bo ją też bym wzięła, żeby ją Jasio jeszcze czegoś poduczył :ico_oczko:
Koniecznie zalej wszystko domestosem skoro Jola Cię mobilizuje do sprzątania :ico_oczko:
Borowanko na pewno lepsze niż ból zęba, więc miłej zabawy na fotelu dentystycznym:-D