najwazniejsze zeby dzidzia najedzona była, mam nadzieje ze jednak sie najada... :ico_olaboga:czesc
Jedni lubia inni nie lubia a ja zazdroszcze ze karmicie piersia... :ico_placzek: bardzo chcialam karmic .. i co :ico_placzek: zero mleka dziecko glodne echhh .. trudno na butli tez sie wychowa ale zal pozostal ...fajnie jest kiedy dzidzia wtula sie w cyca i mruczy slodko jak zasypia ... no ale moj tez mruczy jak po butli biore go do odbicia wtedy tak sie we mnie slodko wtula :ico_brawa_01:
[ Dodano: 2007-06-28, 09:53 ]
Dagles, Twoja jagodka ma coraz to ciekawszy opis daty urodzin :-D :ico_brawa_01:
no u mnie to samo. moze nie smieje sie do mnie, ale ani jednej rany mi nie zrobiła!!!! i ssała zawsze tylko w celach jedzeniowych :-)No i moja siostra mowi,ze mi sie super dziecko trafilo do karmienia - nie poranil mi sutkow,w szpitalu tylko raz,najada sie szybko i nie traktuje cyca jako smoczka,wiec moze dlatego ja tak sobie chwale.Nie wiem ci by bylo,gdyby ciagle wisial na cycusiu,plakal przy tym i robiac mi rany :ico_noniewiem:
tak jakbym czytala o sobie :ico_haha_02: Kamelek-super mamusia i corcia.ja tez w pizamie ze stojacymi właosami na głowie nie myta z kubkiem kawy w reku i tt to uzaleznienie jak nie pisze to przynajmniej czytam mała spi to zmykam sie umyć bo inaczej cały dzień mi tak minie

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość