05 lip 2007, 12:12
Iza@, Mirelka to naprawde wykapana mamusia, kiedy Patrycja będzie mieć takie włoski, może za rok?
karolas, wszystkiego najlepszego, udanej imprezki imieninowej. Zmobilizowałaś mnie i zaraz będe piekła ciasto drożdżowe, bardzo szybie w misce z tupperwera.
qunick, do jakiego wy chodzicie lekarza z bioderkami?Z tego co czytam to okazuje się, że już w pierwszych tygodniach miałyście skierowanie. Nasza periatra dała skierowanie do ortopedy dopiero na 2 szczepieniu i jeszcze 2 miesiące w kolejce czekałam.A na Usg bioderek musiałam iść prywatnie bo powiedziała, że ona nie daje takich skierowań.Ja pieluchowałam Pati tylko miesiąc, bo jakoś zapominałam o tym, na szczęście wszystko z bioderkami ok.
Coś z tym spaniem naszych pociech jest nie tak. Pati też była naucona sama zasypiać w łózeczku a teraz są problemy. Co prawda wystarczą 2 min na rękach mamy i zaśnie ale boję się, że przyzwyczai się do tego.Dziś popłakała, a właściwie poskomliła z 10min w łóżeczku i zasnęła, ale ile przy tym się nawierciła.Zasnęła w końcu z nóżkami między szczebelkami.
Moje dziecko ostatnio jak budzi się około 7.00 to zasypia dopiero 11-12 i wtedy śpi 3 godzinki i to jest jedyna drzemka w dzień.