09 lip 2007, 10:42
Haj lutówki!
BluszczykMiło cie znow tu widziec,duzo jest tez noiwych osob ale to wciaz to samo forum,twoje forum wiec poki mozesz to zagladaj do nas i pisz co slychac,jak Rbercik,co juz mu podajesz do jedzenia jak sypia?
MałgosiaJakbysmy mogly o Tobie zapomniec kochana,nie gadaj bzdur :)
magdzinkaa moj przepi dotarl do ciebie,od meza wysylalam w koncu?
qunick, ja tez lubie rozne wycieczki i w ogole jak jedziemy na wakacje to gdzies niedaleko musi byc cos do obejrzenia bo ja tak nie lubie caly wyjazd przelezec a chodzenie po straganach nudzi mnie wiec sporo tez chodzimy.
Teraz np jedziemy na wakacje nad j.Okonin i skoczymy pewnie do Torunian na pierniczki bo niedaleko bedzie.
Ciesze sie ze wasze ezieciaczki daly wam dzis pospac wszystkim, u mni tez ok,zreszta on przesypia mi noce od pocztku.
J wlasnie teraz probuje go uspic ale chyba nic z tego nie bedzie, musze pocxzekac do nastepnego karmienia.
Dziewczyny a jak wy wprowadzlyscie jedzonko np jablko to wiem ze najpierw ze 2-3 lyzeczki ale potem co przerwe mam zrobic i czekac na reakcje jakas kilka dni czy mam podawac coraz wiecej lyzeczek?
[ Dodano: 2007-07-09, 10:46 ]
qunick, nie wiem co ci poradzic z tm spaniem Patryka kladziemy do lozeczka, jak marudzi to troche na raczkach i z powrotem, ostatecznie usypiamy we wozku a potem przenosimy. A teraz jak jest widno to po kapieli zaslaniam czesc okna i staram sie w ciszy usypiac.I tak prawie na palcach chodzimy poki nie zasnie a potem luz.