Helooo!
Kolejna przespana noc... ale jestem wypoczęta ...
Zaraz idę zjeść śniadanie, potem cyca małemu dam i zrobię sobie pyszna kawusie i ciacho- babkę makową i będę się relaksować. Na szczęście nie mam w domku nieładu i nie muszę sprzątać- tylko sypialnie oporządzę a góry i spokoje!
Iza@ Mój Wojtuś jeszcze nie składa sylab, pewnie przyjdzie mu to z czasem ale na razie ani widu ani słychu ...
Brawo do Mireli, że już tak ślicznie brzęczy mamusi :ico_brawa_01: :-D
bedą mieli jeszcze dzieci. Jednak nie nazwałabym tego że Jasiu bedzie mieć rodzeństwo...
Mi się wydaje, że jeśli Monika zdecyduje się na dzieci jeszcze to zawsze te dzieciaczki będą miały jeszcze swojego braciszka w niebie, swojego aniołeczka i można go nazwać - Ich rodzeństwem! Tak mi się wydaje!
[ Dodano: 2007-07-23, 08:00 ]
:ico_smiechbig: Poszłam sobie do kuchni po śniadanko a małego zostawiłam w foteliku bez pamperska bo wyszłam z założenia, że jego pupci i kuleczkom dostęp powietrza się przyda i jak przyszłam to co zobaczyłam : taaaaaaaaką kupę rozwaloną w foteliku a Wojtusia bardzo z tego co zrobił ucieszonego :ico_smiechbig: Myślałam, że padnę!
Materiał z fotelika się już pierze a mały już umyty i przebrany ... uff ...teraz jem śniadanio a mały bawi się na macie "domowej roboty"