no hejka ....
ja dzisiaj taka zakrecona ze miałam wrazenie ze byłam a nie byłam heh i musiałam teraz nadrabiac zaległosci .....
u
nas pogoda do d.... ale ja sie zbuntowałam i bylismy na 1,5 godzinnym spacerze .troche popadało ale sie nie rozpuscilismy ......
Co do tego brzuszka to moj Filip nawet spał na brzuszku a JAkub tak roznie z przewago na nie ... ale głowe trzyma sztywno wiec chyba nie jest tak zle ....
a spi przewaznie na lewym boczku bo inaczej nie bardzo w nocy go przekładam bo bedzie jednostronny plakacz heheh
pada pada i pada i co tu rabic ......
jeszce raz składam wszystkim :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: z ttym prasowaniem ........ jestescie wielkie heheh ......
Filip moj to był pomaranczowy od mojego mleka bo pilam duzo sokow z marchewki a biedny Kuba na sztucznym i blady jak nonono heheh
no nie słyszałam ,zeby ktores nasze malenstow noskiem mleko puszczało ale nie jedno juz widziałam hhihi moze małej przejdzie .....
my tez mamy szczepienie ale dopiero 9 sierpnia ... wiec w przyszłym tygodniu....
a ja sobie dzisiaj kupiłam Carlo rossi - rozowe polwytrawne hiihihi wiec wieczorem :ico_zdrowko:
zaraszam chetnych hihihi
[ Dodano: 2007-07-31, 17:57 ]
no i jeszcze bardzo prosze o krew hehe
http://s1.bitefight.onet.pl/c.php?uid=53994