24 sie 2007, 21:06
witam
:ico_olaboga: :ico_szoking: co się ostatnio z Wami dzieje, że tak mało piszecie :ico_olaboga: . Ja dopiero teraz mam chwilkę, ale tylko chwilkę bo już mnie Sławek wygania spać :ico_puknij: bo on chce sobie pograć. :ico_nienie: tak szybko nie dam się wygonić, pierwszeństwo ma moje tt, a nie jakaś głupia gierka :-D .
Więc tak:
Mój zięciunio rośnie, rośnie :ico_brawa_01: , przystojniak jak ta lala :-D :ico_brawa_01: Zdjęcia super, bardzo mi się podobają, Ola też rączkę wyciągała do monitora jak je oglądałam :-D . Caro mi też przeszła taka myśl o drugim dziecku :-D , ale to na razie tylko myśl. Fajnie by było, mieć drugiego Talibka w niedługim czasie. Jedynak to taki bidulak. Może za jakieś 2 latka? Hmm zobaczymy. A może umówimy się wszystkie i zapodamy sobie kiedyś w przyszłości po drugim kwietniowym dzieciaczku :-D . Tylko ja bym chyba musiała najpierw mieszkanko zmienić, bo w tym nie ma szans na drugiego bobaska.
Hektorka zazdroszczę takich wakacji. Super zdjęcia. A TY kochana jaką figurkę masz :ico_brawa_01: , niezła laska z Ciebie i nie widać, żebyś niedawno rodziła. Kamilek też już kawał chłopa :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Kari pytałaś jak długo biegam, to zależy, robie okrążenia wokół strzelnicy, która jest u nas w lesie :-D , potem jeszcze wygłupiam się z psem, rzucam mu patyki. Więc nie wiem dokładnie ile może trwać moje bieganie, może gdzieś ok 20 minut :ico_noniewiem: .
Agi zdjęcia Mayeczki powalają na kolana. Piękna dama nam rośnie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Dagles chociaż TY kochana częściej odwiedzaj TT bo normalnie takie tu pustki. I nie mogę jakoś sobie wyobrazić Jagódki z ząbkami. Urodziła się przecież tego samego dnia co Ola, a u Oli ani widu ani słychu, ząbków na razie niet :-D . Mam do Ciebie prośbę, pokaż mi swój wózeczek, bo mamy zamiar kupić spacerówkę, i powiedz mi ile on kosztował i ile waży plissssss.
Syla psiunia prześliczny, ja mam słabość do zwierzaków i mogłabym przynosić do domu wszystkie bezdomne bo tak mi ich szkoda :ico_placzek: . Sławek wrzeszczy na mnie bo ciągle na dworze lituję się nad jakim psiakiem i łzy mam w oczach jak widzę taką bezdomną bidulę szczególnie w zimie jak leży stulona w śniegu przy 20 stopniowym mrozie. Taka ze mnie psiara jest :-D . Pewnie Nicola niezmiernie ucieszona będzie, co ja gadam już pewnie nie może spać po nocach i nie może się doczekać na swojego ulubieńca :-D
IM dla Mateuszka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: , że wytrzymał przed badaniem i nie zasnął. I oczywiście cieszę się razem z wami że badanie wyszło ok :ico_brawa_01:
[ Dodano: 2007-08-25, 08:47 ]
:569: Dziń dybry gdzie sie wszyscy podziewają :569:
Znowu nie mam z kim wypić :ico_kawusia: :ico_placzek: