Witajcie!
Nie bylo mnie pare dzionkow, bo w koncu zaswicilo slonce po wielu szarych, burych , ponurych dniach, wiec kazdziutka chwilke wolna spedzalam z malym na powietrzu.
Dla
Oskarka buziaki z okazji juz 5 :ico_szoking: miesiaca i dla
Laurenki z okazji skonczenia 4 miesiecy.
Gabrysiu i Jogo-te wszystkie komentarze na temat naszych dodatkowych kg to niech sobie te zlosliwe baby wsadza do d...ja i tak nie zamienilabym mojego Antonia na zaden plaski brzuch.Wy na pewno tez nie, a jak te nasze szczescia zaczna biegac to bedziemy mialy niezla gimnastyke i jeszcze bedziemy chude i juz.
Kolka-a czyzby Twoj slubny szukal auta?A pamietasz jak Wy wszystkie biegalyscie po sklepach po wyprawke dla dzidzi a ja z moim po autosalonach :ico_placzek: Znam ten bol.To jest u facetow gorzej jak nalog narkotyczny :ico_szoking: A co do Twoich przemaslen na temat tesciowych to PODPISUJE SIE OBIEMA RECAMI
one maja jakies kompleksy ze nie maja juz swoich dzieci wiesz?
100 % racji, tez do tego doszlam.Moja mi gada nie ma to jak byly te kaftaniki wiazane na tasiemki, dziecku bylo wygodnie itd...juz jej chcialam powiedzic, ze ja nie mialam dzieci 40 lat temu wiec nie wiem czy to bylo lepsze.
agi-ja do tej Ameryki tak latwo jak Kari nie dotre, bo brak wizy a ja obywatel Polski :ico_haha_02: Ale jak bedzie Ci tam bardzo samotnie i zle to wtdy sie postaram nawet jakbym miala kleknac przed konsulem i przylece .A kiedy Ty odwiedzisz swoj ukochany Krakow?
Syla-ja Cie podziwiam.Piesek sliczniutki, ale wiaze sie z dodatkowymi obowiazkami.Ja chyba za leniwa bym byla, zeby spelnic dziecku takie marzenie.
Delicja-przytul cieplutko Twoja siostre od kolezanek z TT.Wiem, ze te Twoje stracone kilosy to ze stresu jaki przezywacie w zwiazku ze strata szwagra, wiec nie zazdroszcze.Pochwal sie jak tam przezyliscie chrzciny Waszej krolewny.