no to ja sie tez melduje!!
dzisiaj taki brzydki dzien ze nawet mi sie nie chce komputera odpalac. chyba zaraz sobie zrobie pachnaca kapiel i powygrzewam troche kosciska i kregoslup :-D normalnie jak stara baba z reumatyzmem he he :-D

:ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: no, niezle, niezle...... :-Da ten mu mowi krem do rak, bo po dwoch tygodniach bez dziewczyny moga Ci sie porobic odciski :ico_szoking:

dokladnie :ico_olaboga: zwlaszcza ten najstarszy, jakie slownictwo :ico_szoking: Ale najsmutniejsze jest to, ze w tych "niedobrych" dzieciach drzemia naprawde dobre serduszka. Pracowalam w swietlicy socjoterapeutycznej z taka grupka chlopcow 10-12 lat, oj co ja sie z nimi na poczatku mialam. Ale jak zobaczyli ze zawsze jestem za nimi, nawet jak ich karze, ze chwale ich najmniejsze osiagniecie i tlumacze, tlumacze, tlumacze, to zdobylam ich serduszka i pedagog szkolny nie wierzyl ze mam taki z nimi kontakt. Ale ile ja nerwow wyplakalam przez tych gnojkow na poczatku..... :ico_olaboga:A ci chłopcy to po prostu już było przegięcie :ico_olaboga:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość