10 wrz 2007, 13:35
Hej i ja jestem. Bylam u psychologa i bylo fajnie. Dala mi nowy zastrzyk energii na nastepny tydzien :-D
A potem kupilam maluszkowi welurkowa kurteczke firmy drewex kolorino, z kapturkiem, taka sliczna ze nie wiem. Dzidzie ze szpitala w nia ubiore. No i jeszcze kupilam sweterk dla mojego taty, bo byla super okazja, a potem jak mam sie spotkac ze wszystkimi, albo przekazac to na raz prezenty kupowac to po kieszeni tak zawieje ze nie wiadomo na co tyle kasy poszlo. A tak, po troszeczke... :-)
U nas pogoda sliczna, choc cala noc lalo, a teraz slonko i cieply wiaterek :ico_haha_01:
Witaj Skandynawio :ico_oczko:
Ulamisiula, nawet nie wiesz jak mi przykro ze akurat teraz masz takie jazdy.... Nie wiem co kieruje twoja mama... ale nie rozumiem jej.... Ale ty mamusia bedziesz cudowna!!! :ico_brawa_01:
Paulinka, extra suwaczek :ico_oczko: :-D
Agnieszka, mam nadzieje ze z Julka juz dobrze i ze spokojnie bedziesz sie zbierac na porodowke....
Eska, a powiesz o co Wam poszlo, bo ciekawska jestem.... :ico_oczko:
Dominika, spiiochu, a jaka u Was teraz pogoda, moze sloneczka podeslac? ;-)
A wiecie, dzis powiedzialam psycholozce ze chce urodzic naturalnie bez znieczulenia tak jak Zuzie. Ona byla w szoku doslownym ze w Pl nie ma niczego pomiedzy "brakiem znieczulenia a znieczuleniem zewnatrzoponowym".. Tu jest gaz, masaze i TENS. No i rodzi sie w naprawde dowolnej pozycji. Stwierdzila ze w takim razie ten porod bedzie dla mnie Rajem :-D Pocieszyla mnie :-)
Lalka, taki strach jest naturalny..... Moze porozmawiaj o tym z mezem to bedzie ci latwiej? A opieka nad Hania sie stopniowo pouklada, nie martw sie.
Ja zaraz zbieram sie po zuzie, choc mam wrazenie ze jak kiedys zejde z tej gorki to juz z powrotem nie wejde hihihi
[ Dodano: 2007-09-10, 13:38 ]
Ewasiek, ja z Zuzia wyszlam na pierwszy spacerek 12 maj(niedziela) a urodzilam ja 7 maja wtorek) wiec jak widzisz dlugo nie czekalam. Tutaj nawet mowia ze im szybciej tym lepiej, a swieze powietrze na pewno nie zaszkodzi malemu (co innego jakbys chciala isc z nim na zakupy do hipermarketu...).