my wlasnie dzis dostalismy pozwolenie na budowe( po pół roku walki z papierami i gminą) tak więc zaczynamy sie budowac..hurra..ale sie ciesze
super :ico_brawa_01: cieszę się razem z Tobą :ico_haha_02:
Dziewczyny mam pytanie, czy Wasza maluchy zasypiaja same, czy musicie np. byc przy Nich? Bo moja Asia to od jakis 5miesiecy, to zasypia sama w lozeczku; po kapieli kladev ja do lozeczka robie krzyzyk na dobranoc wlanczam kolysanki i wychodze z pokoju, Asia sie powierci, pogaworzy i zasnie sama, a ja tylko potem ide ja przykryc
No to poprostu jestem pod wrażeniem, ja usypiam Antosia nadal...to znaczy kładę się obok niego nucę mu kołysankę, głaszczę go po brzuszku i za uszkiem i zasypia .
My z mężem zmieniamy się....chociaż Antoś raczej nie budzi się w nocy...jeżeli już to rzadko, ale jak są takie najgorsze momenty czyli wcześniej odstawianie od cyca....czy ząbkowanie to się wymieniamy raz a , raz On...
I znowu napisalam referat.. :ico_wstydzioch: Ja niechce tyle pisac tylko jakos samo sie tak pisze hehe :ico_wstydzioch: :ico_oczko: :-D
Słodko....
Kristi jesteś mistrzynią w pisaniu postów :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
[ Dodano: 2007-09-15, 07:59 ]
Dziewczynki myślę nad nową fryzurą...mam dosyć już moich włosów :ico_olaboga:
Tu są fryzurki które mi się podobają...CO MYŚLICIE?