20 wrz 2007, 21:53
zbora moim zdaniem ni epotrzebnie ten smoczek z chicco chyba ze masz taka flache, ale jak masz avent to trojprzepływowy i sprawa załatwiona!!
anza pociesze cie tak jak Glizdunia ja tez wszystko robie w domu, pomimo tego ze mieszkam z mama ja sama nam gotuje i jest mi z tym bardzo dobrze, bo przynajmniej jem co chce i kiedy chce, a jak stołowalismy sie u mamy na poczatku małzeństwa to bylismy od niej uzależnieni i same zwady były
Ale ja jakos nie narzekam, jak przypadnie mi sprzatac samej to 2 godz i mam cała gore u siebie posprzatana, mam taka wprawe i ja musze miec czysto, ale masz racje ledwo np zmyje naczynia a za chwile znow sie uzbiera i tak w kółko...
basia witamy wsrod majowek :ico_oczko:
Ciesze sie ze ja nie mam problemu z praca poki co i spokojnie ochowam sobie moja kruszynke. A potem co bedzie to zobaczymy, bede sie martwic za rok..
Milunia dzis strasznie narzekała na tą pieprzona rozworke, tak sie zaliła :ico_olaboga: i nawet nie umiała jesc po kapieli tak :ico_placzek: jak jej to zdjełam to jakby nie to dziecko, niech juz przyjdzie ten 26 i okaze sie ze juz wszytsko w porzadku, bo ona czym starsza tym bardziej jej to przeszkadza :ico_olaboga: