03 paź 2007, 23:06
Hej
Ale napisałyście ledwo przeczytałam i oczywiśćie pół nie pamietam
Dla Milanka buziaczki
Asiu- nie smuć się, ja mam dzisiaj rocznicę ślubu dziewiątą i sama jestem bo Daniel w delegacje pojechał jutro wróci a w piatek znowu wyjeżdza więc tez mi smutno
Nell- dzięki za fotki :ico_oczko: synuś śliczny zrestą wiadomo po kim, bo mamusia niezła lasencja :ico_haha_01:
Kasiulko- kochana dzieki , ze oferujesz pomoc nastepnym razem zgłoszę się do Ciebie bo teraz juz za późno :ico_oczko:
Paulinko- witaj u nas, jak przeczytałam twoja historie to mam oczy pełne łez, smutne, ze tak się stało,wiem co czujesz bo ja tez starciłam synka tylko dużo wcześniej, najważniejsze, ze teraz los się usmiechnął i masz przeurocza córcie i jesteś szczęśliwa :-)
a jeszcze chciałam napisać, ze Kornel ostatnio tez tak łobuz się zrobił, ciagle tylko się złości jak mu czegoś nie dam, siada na podłodze i głową o panele wali a potem płacze, masakra na dworze wyrzuca wszystko z wózka, spacer polega na ciagłym zdejmowaniu lewego buta i zakładaniu go przez mamusię, ponieważ synek je szcnurówkę :-D wyjęty z wózka nie chce juz do niego wejść itp.chwilami mam takie nerwy ale cóz trzeba przetrzymać ten okres :ico_noniewiem:
Wybaczcie, ze nie wszystkim odpisałam ale padam ze zmęczenia ide do łózia bo juz późno a o 6 pobudka pewnie bedzie, bo po 19 mały usnął,
[ Dodano: 2007-10-04 ]
Dzieńdobelek
a jednak pospałam do 7 :-D mały dał się wyspać :-D