Cześc Laseczki!!
Na początku skladam
wszystkim dzieciaczkom serdeczne życzenia.
Rośnijcie duże i zdrowe i oczywiście bądzcie grzeczne
:ico_buziaczki_big:
Delicja strasznie mi was szkoda, ze tak musiecie cierpiec :ico_placzek: :ico_placzek:
Dlaczego takim maluszkom choroby sie czepiaja. O Boziu jak przeczytałam skąd malutkiej krew pobierali to gęsiej skórki dostałam. Bedzie dobrze!! Napewno!!
Gabrysiu wreszcie jestes myslalam już że Cię w pracy zatyrali!! :-D
A u nas cóż, Cyprianek probuje raczkowac tylko nie wie jeszcze za bardzo co zrobic z raczkami, noce mamy juz lepsze kaszka ''smaczny sen'' chyba działa bo potrafi przespac nawet 4 godziny ciągiem (wczesniej były 1,5-2). Strasznie pocieszny jest i rozesmiany.
Ja mam nadwyrężone mięśnie, jade na tabletkach przeciw bólowych jak mi nie przejdzie do poniedzialku to grozi nam odstawienie od piersi i branie silnych leków :ico_placzek: ale jestem dobrej mysli bo jest mi juz troszke lepiej wiec moze przechodzi :-)
Wasze dzieciątka to duże są mój waży 7500 i jestem w szoku jaka różnica, nie wyglada na szczupłego ma bułeczki i dołki gdzie trzeba :ico_oczko:
Reszty nie pamietam... :ico_wstydzioch:
[ Dodano: 2007-10-05, 13:23 ]
Acha:
Caro nie wiem czy ci pisałam ale Oskarek mi sie bardzo podoba... :ico_haha_01:
Za parenaście lat bedziesz musiała laski przeganiac hihi upss... przepraszam zapomniałam ze on ma już narzeczoną :-D
[ Dodano: 2007-10-05, 13:31 ]
Wkleje pare fotek :-)
[ Dodano: 2007-10-05, 13:32 ]
zaspany...