Ewcik masz rację z tym żeby jej na razie nic nie mówić, a Boże Nardzenie też przetrzymacie, oby się polepszyły Wasze relacje, ale myślę że jak się wyprowadzicie to będzie inaczej, a ile ona ma lat???
a ja dopiero zaczynam poranna :ico_kawa: ktora miałam parzyc juz jak sie z wami witałam, ale niestety musiałam ogarnac to moje mieszkanie do poki niunia spała...
ale ona maruda przy tej chorobie...musze ja tulic i tulic i nosic najlepiej...
dziekujemy oj dziekujemy kochane ciocie :ico_sorki: jestescie najlepsze
a dzisiaj moje dziecko zrobilo mi prezent z okazji swoich 4 mies i spała od 20 do 8 rano :ico_olaboga: normalnie az bylam zmeczona jak sie obudziałam
wczoraj kupiłam jej tez sinlac bo jak jej odwaliłam kaszke na nutramigenie to myslałam ze sie pozygam
jak mozna w dzisiejszych czasach kazac dzieciom jesc takie swinstwo :ico_puknij:
gosia a w jakiej firmie masz pracowac?
rozumiem cie bo te zjazdy sa po kilka dni i trudno znalesc opieke na dzien i na noc
zborra zazdroszcze ci ze tak sobie super radzisz
ja tez bym gdzies polazła do roboty na pol etatu ale na razie zaczyna mi sie szkola i jutro juz zajecia
Ewcik...czyli o moze sie udac skoro ona jeszcze nie wie...hmmma macie juz cos na oku czy bedziecie sie brac za szukanie?
Maya niby poszla spac...matko ale ona zmierzla byla...tylko ja nosic i zabawiac-musze isc szyby z okna tarasowego umyc bo cale opalcowala,ale ona lubi to robic....