06 paź 2007, 09:55
hejka :-) umówiłam nas na konsultacje o 17.30 :ico_brawa_01: super
kasi.k ogromnie dziękuję za wsparcie. Jesteś kochana. Nie będę używała tej maści. smaruję małą emolium, świetnie nawilża i wygładza jej skórę. morfologię odbiorę we wtorek, mam nadzieję, że wszystkie wyniki będą w porządku. olenia już tak strasznie się nie drapie, jednakże wyskakują jej takie pojedyncze czerwone krosteczki. Oby wreszcie przestały!!!
I nie przepraszaj mnie za to że się wymądrzasz, ja czekam na wszystkie porady jakie mi mówicie. Spośród wszystkich lekarzy, najbardziej ufam tobie :-) Tylko, że ogarnął mnie teraz straszliwy lęk, do wprowadzania nowych produktów. póki co nie mogę nic nowego wprowadzić bo małą sypie, no ale nie wiem kiedy ten lęk minie :(
co do bebilonu amino. pytałam o to lekarkę, powiedziała, że musi obejrzeć wynik testu dopiero coś zadecyduje. Być może to nie jest od mleka.....
I gratuluję decyzji o studiach. piękny kierunek, będę mocno trzymała kciuki abyś zdała egzaminy i się dostała. Ja też marzę o studiach medycznych :ico_oczko: Tylko, że czasu brak :(
a i mam nadzieję, że nasze spotkanie w przyszłym tygodniu jest aktualne :-)
hektorka kąpię małą w balneum, do tej pory miała piękną skórę, myślę czy by nie zmienić na oilatum. A piore ciuszki w jelpie.
Mróweczko Eryś zuch!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!