Hey!!
A ja tu teraz sama... :ico_placzek:
Mieliśmy znów gości. Tym razem znajomych, więc było Ok :ico_haha_02: Ja nie wiem co ich wszystkich napadło, żeby nas tak odwiedzać :ico_olaboga: W sumie nie powinnam narzekać ale co za dużo to nie zdrowo. Przynajmniej raz w tygodniu ktoś u nas jest. Mężuś z kolegą popili śliwowicy i.... :ico_olaboga: Ale już śpi :ico_sorki: A ja teraz samiuśka kończę swoją lampkę wina- Alkoholiczka chyba ze mnie. :ico_olaboga: Nawet lusterka nie mam :ico_olaboga:
Julci idą dwa ząbki z góry. Jednego jako tako widać a drugi też idzie, ale to zaledwie zalążek. Mała biała kropa. Moje dziecko jest święte. Tzn ja oczywiście nie chwalę :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie:
Syla- to nasze dzieci są samotne. Mojego zięcia technika odseparowała od Julci :ico_placzek:
Co do okien to ja nie wiem kiedy umyję... chyba na Boże Narodzenie dopiero...
Chyba pójdziemy na te wesele. Tzn nie R tę decyzję podjął, ale ja i brat Rafała. Bo on to w tym przypadku nie potrafił podjąć męskiej decyzji. Wahał się jak baba przed @. Postaramy się załatwić to jak najtańszym kosztem i pójdziemy się odchamić, jak to powiedział Jacek i posłuchamy disco-polo. Może nawet zatańczymy! hehehe Jacek nie tańczył nawet na naszym weselu, ale zawsze będzie do kogo się odezwać, bo poza nimi, R i młodymi to nikogo nie będę znała.
A w ogóle to chciałam się pochwalić- mój tato zobaczył dziś pod jaką kołdrą śpi Julcia- nie przypadła mu do gustu (mam tę z allegro) i pojechał kupił wnusi taką fajną cieplusią za..99zł! :ico_szoking: mała jest zachwycona- turlała się po niej jak po żadnej innej, przytulała, okrywała, normalnie szok!
Delicja- przepisy wyślę wolnym czasem. Może jutro wieczorkiem. Wolisz, żebym napisała tu, czy mailem?
Coś chaotyczny ten mój post. Ale to normalne u mnie po lampce winka :ico_zdrowko: