Awatar użytkownika
justyna25
4000 - letni staruszek

22 paź 2007, 00:11

Hańcia witaj :ico_haha_01: :ico_brawa_01: .Buziaki dla Oleńki :ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
Barbara
Śmigam już bez trzymanki po forumku

22 paź 2007, 10:23

Witajcie dziewczynki!

diem gratuluje zęba ! :ico_brawa_01: . My mamy 11 i 12-sty na dniach :-)

justyna25 nie jestes sama! Moja Asia też sie rzuca i krzyczy jak tylko cos nie jest po jej mysli. Czasami to zachowuje sie jam 3 latek, kladzie sie na podloge i krzyczy. A juz myslalam ze to tylko moja Asia tak robi; fakt to troche moje wina, bo za bardzo rozpiescilam Asie, i bylam na kazde jej wydzimisie i ona to teraz wykorzystuje jak moze. Slyszalam, ze jednym ze sposobow na takie zachowanie dziecka jest proba odwrocenia uwagi; ale sama wiem ze to nie jest takie latwe ....

Hańcia Witajcie z Oleńką na TT. Pisz jak najczesciej :ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
justyna25
4000 - letni staruszek

22 paź 2007, 12:45

Barbara jak Ade histeryzuje i krzyczy to staram się nie zwracać na nią uwage i po chwili się uspokaja no ale nie zawsze taki sposób skutkuje :ico_olaboga: :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Mama_Ania
4000 - letni staruszek

22 paź 2007, 13:04

Witajcie Dziewczyny.
Witam u nas nową mamusię Hańcię, i Oleńkę. :ico_brawa_01:
diem, Kochana, melduj szybciutko, jak wyszedł teścik!!!
Widzę dziewczyny, że Wasze skarby dostają całe jabłuszko do łapeczek i jedzą. Ja do tej pory kroiłam Kindze na grube plastry i dawałam, ale chyba będę robiła tak, jak Wy.
Zubelku, skarbnico wiedzy- nikt Cię nie uważa za "mądralińską", a wręcz przeciwnie. Udzielasz wspaniałych i mądrych porad.

My wczoraj byliśmy na długaśnym spacerze po parku. Pięknie świeciło słonko, chociaż było zimno- tylko 4 st. C. Kinga wybiegała się, umęczyła ale była bardzo szczęśliwa. Zrobiłam kilka jesiennych fotek.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

[Obrazek

Obrazek
Obrazek

Ale się nachwaliłam... :)

Awatar użytkownika
Hańcia
Towarzyska dusza
Towarzyska dusza

22 paź 2007, 14:08

Ale Kinga pięknie ubrana, ślicznie wygląda.

diem
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

22 paź 2007, 14:27

Witamy nowa mamusie i Olenke :ico_brawa_01: :ico_buziaczki_big:

Nadrobilam zaleglosci poki co obejrzalam wszystkie zdjecia ...dzieciaczki rosna jak na drozdzach, Malwinka jak malowana ...ach ten buziak, a Kingunia wyglada szalowo i Nicol ... juuz niedlugo starsza siostra zostanie, a raczej juz jest :ico_oczko: ale tez czas mknie :ico_olaboga:

Dziewczyny ...wiec zrobilam dzis test ale NIESTETY wynik byl negatywny ...tylko ,ze to nic mi nie mowi, bo z Kourosh'em bylo to samo :ico_haha_01: nawet 2-3 razy test robilam i test nic nie wykazal ...
bylam u lekarki i jesli przez najblizszy tydzien okres sie nie pojawi to mam przyjsc i bedzie zrobione badanie krwi :ico_haha_02: dzis odstawiam tabletki, ktore juz na tym etapie ( po 45 dniach od ostatniej @ ) sa niewskazane ...jakby co :ico_wstydzioch: to wstrzemiezliwosc lub inne zabezpiecznie ... sek w tym,ze jesli okaze sie , ze jestesmy w ciazy to bedziemy w siodmym niebie ...ale jednoczesnie obawiamy sie cczy aby jestesmy gotowi i czy nie jest za wczesnie o te 3-4 miesiace ... wiec zdajemy sie na to badanie krwi i nie chcemy niczego zbroic do tego czasu :ico_haha_01: ...
ech, serce bije mi szybciej bo tak bym chciala ... zobaczymy ...

A Kourosh ostatnio zaczal mnie po brzuszku calowac i non-stop sie przytula :shock: moze on juz wie :ico_haha_01:

Zabki ida na calego ... czasami prawie nic nie chce jesc, wiec jutro zamierzam kupic jakies witaminki ...

Awatar użytkownika
Barbara

22 paź 2007, 15:17

justyna ja robie tak samo, ale zadko przynosi to efetky, a juz jak przyjdzie ubieranie ... :ico_olaboga: :ico_olaboga:

Ania śliczne zdjecia! :ico_brawa_01: , Kinkusia bardzo ładnie pozuje :ico_brawa_01:

Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

22 paź 2007, 16:10

nie jestes sama! Moja Asia też sie rzuca i krzyczy jak tylko cos nie jest po jej mysli
mój lobuz tez tak potrafii, do tego ostatnio naprawde zrobil sie nie dobry....ale to chyba tez wina idacych zebow.... :ico_noniewiem:
Takze laczmy sie mamy zlosnikow...jest nas wiecej...? :-D
Dziewczyny ...wiec zrobilam dzis test ale NIESTETY wynik byl negatywny ...tylko ,ze to nic mi nie mowi, bo z Kourosh'em bylo to samo nawet 2-3 razy test robilam i test nic nie wykazal ...
diem no no widze ze zaczelisciestaranaka, u nas z Antkiem bylo to samo.. . strasznie dlugo sie sttaralismy .

Witam nowá mamusie...ja juz w sobote bede miec necika w domciu...normalnie swieto bedzie, nie moge sie juz doczekac....

Awatar użytkownika
justyna25
4000 - letni staruszek

22 paź 2007, 16:29

Takze laczmy sie mamy zlosnikow...jest nas wiecej...?
:

Dołączam się :-) . Oj Ada potrafi pokazać nerwy :ico_olaboga: :ico_olaboga:

Maggie to super że będziesz miała w końcu necik :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

diem
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

22 paź 2007, 17:00

Maggie ... co do tych staran to byly i jednoczesnie nie ... mozna powiedziec, ze na wpadke liczylismy czesciowa ... juz dawno, gdybalismy,ze moze by tak podczas pierwszego pobytu w Polsce ... pozniej troche strach nas oblazl ... i jak to bywa zycie podjelo decyzje ( lub nasze gapostwo) ... przez kilka dni bylismy u siostry w domu w Kostrzynie, pozniej pojechalismy do mamy do Poznania ... niestety zaosawilam czesc bagazu u siostry, a w tym m.in tabletki ... :-) dlatego teraz mysle,ze jestem w ciazy ... bo gdyby nie ta sytuacja w Polsce pomyslalabym, ze po prostu podrozowanie i stres i wciaz nieregularna@@@@ ...ech, jestesmy troche zawiedzeni testem ...ale wciaz liczymy na badania krwi w przyszlym tyg, ktore bycmoze cos wykarza ...

Dziewczyny musze przyznac,ze moj skzrabek jest spokojny ... i nawet teraz , gdy zabkuje calkiem niezle to znosi ( czasami goraczkuje, troche pomarudzi ... nie je) ale juz zaczynam dostrzegac pierwsze oznaki buntu czy tez lobuzerstwa :ico_haha_01: dzis w przychodni bawil sie z dziewczynka ...niby nic ... po chwili mala chciala usiasc na krzeselku ...Kourosh (* sama nie wiem jak) dostrzegl to i szybko, tuz przed jej nosem cup, usiadl ...mala byla w szoku , a Kourosh? zaczal sie smiac jak ..ech, trzeba to bylo widziec ... jak aktor HA HA HA ...doslownie mowil to ha ha i smial sie jednoczesnie ... :-D diablatko

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”