diem, Malwinę nie można nazwać niejadkiem .... ... no może czasami - bo jest małym grubaskiem .... ale ma zwykle jeden taji dzień w tygodniu że np nie chce jeść .... - ale potem to mija .... dziś dołożyła do kociołka jeszcze 4 winogrona .... :ico_wstydzioch:
Hm ... co do porządków ... Malwinka boi się odkurzacza ... płacze okropnie .... a ja codziennie odkurzać musze (Kapika alergia) no ale co zrobic .... ale za to najchętniej wykapałaby się w wiaderku gdy ścieram podłogi mopem .... Malwina wogóle uwielbia wodę .... w kąpieli mogłaby siedzieć ponad godzinę .... :ico_wstydzioch: No własnie w poniedziałek wieczorem wybieram się z kapikiem na basen ... może uda mi się namówić Tomka i pojedziemy wszyscy :ico_noniewiem:
diem, z tego co się orientuję Maggie nie ma jeszcze intarnetu w nowym mieszkaniu a Izka ?? pochłonięta budowa ... - tak mi się wydaje ....
No własnie - jak dbrze pójdzie pewnie w przyszłym roku na wiosne i ja zacznę myśleć o budowie .. :-) pochwalę się Wam jaki (chyba) bedę miała domek
http://nowydom.onet.pl/891,oferta.html - okropnie mi sie podoba , ale zobaczymy ....
[ Dodano: 2007-10-27, 18:32 ]
Kristi, a w domu jakim językiem sie posługujecie ???