Jagodka.....ciezko pomoc....nie wiem jakie masz wymagania....
a no i nie przejmuj sie ze nie masz gdzie wyjsc...zawsze pomysl sobie za jakas Glizda tez siedzi sama w dziurce...a sklepy tylko spozywcze....no ale knajpki sa,tylko ja sama tak nie umie isc sie napic kawki :ico_noniewiem: ....ah my baby....czy juz tylko starosc przed nami? :ico_nienie: ...fajnie masz ze mozesz meblowac swoje nowiutkie gniazdko!!!uwierz ze jest Ci czego pozazdroscic :ico_wstydzioch:
a my po fajnej nocce...teraz Maya ma drzemke,ja umylam lazienki,sprzatniete w kuchni...i juz kąpiel wzielam....no i siedze na ebayu bo mam kilka licytacji,sasasa.....no ale kupuje juz Mayi na 6-9mcy i wiecej...choc swobodnie wchodzi w ciuszki 3-6...tylko pajace ma rozmiar wieksze,czyzby taka dluga byla? :ico_noniewiem: ....no i czekam i czekam....ale okazje sa masakryczne...np.licytuje 3 paczki po 7 body za 4 f z przesylką :ico_szoking: ....czyli chyba za 21 body dam 20 zl :ico_sorki: :ico_brawa_01: :-D ...no,ale ja sprytna jestem bo one sa 2paczki na 3-6 mcy a jedna 6-9...i tylko jedna sobie zostawie a reszte sprzedam :-D :ico_brawa_01:
dobra..nie przynudzam...narqa :ico_oczko: