Awatar użytkownika
Fintifluszka
Trzy tysiące lat minęło...

05 lis 2007, 23:02

dzisiaj przyszły moje ogrodniczki-bardzo fajne... jak się weźmie za same portki i popatrzy na nie, to wyglądają jak spodnie dla jakiegoś faceta ze sporą otyłością :ico_haha_01:
Kuba mnie standardowo na wieczór wkurzył i wyszedł do kumpli... paranoja normalnie-jak facet może się tak zachowywać w okresie gdy powinien być aniołem, od rana chodzę wkurzona i na wieczór przeważnie nie mogę już wytrzymać i rycze, żeby się jakoś rozładować-bezmyślne samce, mam już po dziurki w nosie...
ja teraz wywalam wiekszość swoich klamotów, bo remont więc mogę zrobić przesiew. Jak skończe z remontem to posprzątam dokładnie... ciągle na nic nie mam czasu, jestem zmęczona i w ogóle zrezygnowana :544:

madziarka81
Jestem mózgiem tego forum!

06 lis 2007, 00:00

Dobra uciekam spac.

Dobranoc :ico_spanko:

Awatar użytkownika
kaska28
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

06 lis 2007, 09:24

Wstawać Śpioszki :569:

Moniczko niestety niektórych stresów nie da się uniknąć nawet w ciąży, ale tak jak napisały dziewczyny lepiej rozwiązanie problemów z rodzicami zostaw na czas po porodzie. Może z pomocą siostry uda sie Wam namówic rodziców na leczenie. Trzymam mocno kciuki :532:

Misia trochę nas nastraszyłaś :ico_nienie: ale dobrze że na strachu sie skończyło. zastosuj sie do porad naszej tiktakowej pielęgniarki Marci a napewno wszystko będzie dobrze. W końcu nie zostało nam juz wiele czasu do rozpakowania :-D

A tak na marginesie - MARCIA co my byśmy zrobiły bez Ciebie :ico_oczko: :ico_buziaczki_big:

Fintifluszka a palnij Ty tego swojego Kubę porządnie w łepek to może sie obudzi i dostrzeże że ma w domu żonę która nosi pod serduszkiem jego dzieciątko i w żadnym razie nie może się denerwować :ico_nerwusek:

Madziarka ja też planuję porządki świąteczne porobić juz w listopadzie, bo w grudniu nie wiadomo jak to będzie. A tak to powolutku sobie porobię.

[ Dodano: 2007-11-06, 08:25 ]
A tak w ogóle to życze wszystkim miłego choc zimnego dnia :ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
mz74
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

06 lis 2007, 09:40

Hej!!

Gosiu, fajnie ze wszystko w porzadku!!! :ico_brawa_01:

Monia,
to faktycznie nie taki stary piesio, jeszcze ma troche zycia przed soba! Mam nadzieje, ze mu przejdzie i bedzie mogl jeszcze sie bawic z Twoim Synkiem :-D
Moja Dorcie uspilismy jak miala 19 lat :ico_placzek:

Madziu,

Tak cos Ci sie pomieszalo, na urlopie bylam, dopoki nie mam powodu na zwolnienie sie nie wybieram :ico_oczko: Mam nadzieje, ze do Swiat dociagne, przed Swietami dostane duza premie finansowa i to bedzie dla nas bardzo pomocne w nastepnych miesiacach, dlatego jesli nic mi nie dolega to pracuje dalej, a prace mam lekka i blisko domu wiec czemu nie......

Ja jeszcze musze czekac z porzadkami, bo jeszcze remont u nas sie nie skonczyl! Ale tym sie nie martwie, bo wiem ze w tym moge liczyc na pomoc mojego meza jak zawsze! On jest kochany! :-)

Mariola, nie przejmuj sie bledami glupimi, ja tez bylam lepsza z matmy niz z polskiego.... :ico_oczko:

Fintifluszka, wiem, ze to trudne, ale nie zamartwiaj sie tak!
jak się weźmie za same portki i popatrzy na nie, to wyglądają jak spodnie dla jakiegoś faceta ze sporą otyłością :ico_haha_01:
..... no ja na swoje wole nie patrzec, bo kiedys to bym sie w nie 2 razy zmiescila... :ico_olaboga:

Marcia, ja chyba zrobie troche zakupow na allegro tam gdzie Ty, zastanawiam sie tylko nad rozmiarem tych gaci z siateczka... nie wiem jakie wziac?

Mary, ma chyba dzisiaj obrone pracy??? W takim razie trzymam kciuki!!! A moze mi sie cos pomylilo.... :ico_puknij:

Pozdrowionka dla Wszystkich

mariola
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

06 lis 2007, 09:55

Dziewczyny dostalam dzisiaj na sam poczatek dnia takiego dola ze szok.Poszlam do przedszkola a tam kartka ze jutro trzeba zaplacic no a my kaske dostaniemy najpredzej w sobote,na dodatek mam ostatnie 20zl a moj wspanialy maz pisze mi kartke bo poszedl spac po nocce ze mam mu papieroski kupic.Siedze i placze bo tu niema co do garnka wlozyc a dlaniego popieroski to rzecz swieta.Wiem ze jak ich nie bedzie miec to z nim nie wytrzymam nerwowo.I jak tu sie nie denerwowac.Na dodatek jutru wizyta u gin.Ide do sasiadki na kawke moze mi pomoze chodz jej tez sie nie przelewa ale moze do poniedzialku podratuje pa wpadne pozniej moze w lepszym nastroju.ide na :ico_kawa: i wam tez stawiam bo tu za darmo mozna ha ha :ico_olaboga:

madziarka81

06 lis 2007, 10:53

Witam dziewczynki.

U nas od rana pada i mam juz dosc tej pogody. Zaraz zaprowadze małego do tatusia, siedzi w garazu a Patryk uwielbia z nim tam byc. A ja biore sie za porządki ciąg dalszy. Musze posprzątac w naszym łóżku sypialnianym, tyle tam graów ze sama juz nie wiem co tam jest :-)

Miłego dnia życzę, pewnie będę zaglądac w ciągu dnia. :-)

Awatar użytkownika
monia26
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

06 lis 2007, 11:19

DZień Dobry dziewczyny.
Nio to mamy zimę,u mnie pada śnieg :ico_szoking: i brzydko wieje. :ico_zly:
Mój piesek cały dzien spał przed budą ,bo nie chciał do niej wejść i do domku też nie chciał bo piszczał :ico_noniewiem:

Moja niunia dzisiaj dała takiego czadu w brzuchu,że od 5 rana nie śpię i wyglądam jak zmora hihi.,ale mam nadzieje,ze kawka postawi mnie na nogi :-)

Uciekam teraz na zakupy z siostrą.Chyba nie uda sie jej porozmawiać z rodzicami bo sie zamknęli i nikogo nie wpuszczają,normalnie jakas paranoja,że alkohol potrafi zrobić taką sieczkę w głowie :ico_olaboga: ,ale są dorośli i sami odpowiadają za swoje czyny :ico_nienie:
Dobra kochane, na razie uciekam wpadnę popłudniu.
Miłego dnia :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
Fintifluszka
Trzy tysiące lat minęło...

06 lis 2007, 14:41

Cześć dziewczyny, u mnie pada od samego rana... musiałam wyjśc do bankomatu i zrobić śniadaniowe zakupy i coś psu i kotu też kupić do jedzenia i w ten deszcz z cholerną parasolką, która się wyginała przy każdym powiewie wiatru :ico_zly: jak doszłam do domu to miałam całe spodnie na dole mokre, bo nogawki mam ciut przy długie-jak wyschną, to bez skrupułów obcinam i podwijam :ico_oczko:
Oj Mariola... to chyba problem powszechny-komu kiedyś nie brakowało "do pierwszego..."
jestem pewna, że jeśli porozmawiasz z kim trzeba to w przedszkolu poczekają tych parę dni... sama wczoraj zrobiłam debet na koncie, bo kaske dopiero za tydzień dostanę :ico_wstydzioch: a dziś rano miałam kasę w portfelu, żeby mleko kupić i chlebek i puszke kotu, ale Kuba wziął i kupił papieroski, a że On tylko marlboro :ico_puknij: z resztą one teraz wszystkie tak samo drogie... a ja musiałam do bankomatu lecieć :ico_noniewiem:
Kuba obiecuje i zarzeka się, że jak dzidzia się urodzi to on automatycznie rzuca palenie, bez gadania i marudzenia-zobaczymy...
za jakąś godzinkę moja mama wraca z pracy... wpakujemy swoje cztery litery do auta i jadę do castoramy kupić farby, gips i parę bibelotów, Kuba w pracy więc tylko mi powiedział co mam kupić i jakoś sobie będę musiała poradzić.
Idę sobie zrobić soczek z marchewki i jabłuszka-sokowirówka to super sprawa :ico_ciezarowka:

Awatar użytkownika
mz74
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

06 lis 2007, 15:19

hej,

No z ta kasa to nieraz ciezko bywa!!
Faktycznie Mariola, chyba pare dni w przedszkolu moga zaczekac! I mam nadzieje, ze po wizycie u kolezanki humor Ci sie chociaz troche poprawil?

Moj maz tez niestety pali, ale na szczescie nie za wiele.... 1-3 papieroski dziennie. Ja tez kiedys palilam, ale rzucilam w tym samym dniu w ktorym na tescie pojawily sie 2 krechy :ico_haha_01: Od tamtej pory nie moge patrzec na fajki, odrzuca mnie normalnie i juz chyba nigdy nie zapale! :ico_nienie:

Ja dzisiaj zrobilam troche zakupow na allegro, niby takie same drobiazgi, tzw. pierdółki, a w sumie faktycznie uzbierała się niezła sumka.. i znowu wydatek :ico_olaboga: ale przynajmniej to juz mam z glowy, chociaz pare drobiazgow jeszcze zostalo.

U nas dzisiaj ponury dzien tez, teraz zaczelo wlasnie padac, ale rano byl mrozik ok. 5 stopni... brrrrr.

[ Dodano: 2007-11-06, 14:20 ]
Idę sobie zrobić soczek z marchewki i jabłuszka-sokowirówka to super sprawa :ico_ciezarowka:
My wlasnie myslimy nad zakupem takiej machiny do robienia soku, faktycznie to jest super sprawa, ale bym sie napila takiego soczku! Mniam!!!

madziarka81

06 lis 2007, 17:17

Cześć.

Ja dopiero skonczyłam porządki w sypialni, troche tego wyrzuciłam ale zrobiło sie przynajmniej luźniej.
sokowirówka to super sprawa

to prawda, ubolewam nad tym ze nie mamy takiego urządzenia :-)

My nie palimy oboje. Ja paliłam papierosy ale rzuciłam przy Macku, on nie palił nigdy a przy nim w ogóle mnie nie ciągnęło więc stwierdziłam ze po co mi to skoro potrafie wytrzymac długo bez papierosa. A po trzech miesiącach od rzucenia zaszłam w ciążę, nie pale juz ponad trzy lata i na szczęście nie ciągnie mnie.
To jest duzy wydatek, tym bardziej ze papierosy są naprawde drogie. Moja teściowa ostatnio wyliczyła ze wydają z tesciem 600zł miesięcznie na papierosy :ico_szoking: Masakra :ico_szoking:

monia26, oby u nas jak najdłuzej zima nie przychodziła. Chociaz osobiscie wolę snieg i lekki mróż niz deszcz i wiatr.

[ Dodano: 2007-11-06, 16:18 ]
Gosia widze ze decyzja podjęta jeśli chodzi o imię dla synka :ico_brawa_01: Paweł ładne imię. Chrzestny Patryka a mój kuzyn tak ma na imię :-)

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”