Hej!!
Gosiu, fajnie ze wszystko w porzadku!!! :ico_brawa_01:
Monia,
to faktycznie nie taki stary piesio, jeszcze ma troche zycia przed soba! Mam nadzieje, ze mu przejdzie i bedzie mogl jeszcze sie bawic z Twoim Synkiem :-D
Moja Dorcie uspilismy jak miala 19 lat :ico_placzek:
Madziu,
Tak cos Ci sie pomieszalo, na urlopie bylam, dopoki nie mam powodu na zwolnienie sie nie wybieram :ico_oczko: Mam nadzieje, ze do Swiat dociagne, przed Swietami dostane duza premie finansowa i to bedzie dla nas bardzo pomocne w nastepnych miesiacach, dlatego jesli nic mi nie dolega to pracuje dalej, a prace mam lekka i blisko domu wiec czemu nie......
Ja jeszcze musze czekac z porzadkami, bo jeszcze remont u nas sie nie skonczyl! Ale tym sie nie martwie, bo wiem ze w tym moge liczyc na pomoc mojego meza jak zawsze! On jest kochany! :-)
Mariola, nie przejmuj sie bledami glupimi, ja tez bylam lepsza z matmy niz z polskiego.... :ico_oczko:
Fintifluszka, wiem, ze to trudne, ale nie zamartwiaj sie tak!
jak się weźmie za same portki i popatrzy na nie, to wyglądają jak spodnie dla jakiegoś faceta ze sporą otyłością :ico_haha_01:
..... no ja na swoje wole nie patrzec, bo kiedys to bym sie w nie 2 razy zmiescila... :ico_olaboga:
Marcia, ja chyba zrobie troche zakupow na allegro tam gdzie Ty, zastanawiam sie tylko nad rozmiarem tych gaci z siateczka... nie wiem jakie wziac?
Mary, ma chyba dzisiaj obrone pracy??? W takim razie trzymam kciuki!!! A moze mi sie cos pomylilo.... :ico_puknij:
Pozdrowionka dla Wszystkich