07 lis 2007, 14:53
Basieńko super, ze jestes :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dawaj tu foty, bo z telefonu top mało tej Twojej kalinki widać :ico_oczko:
Frydza, pluje?? nieźle hehe Moja tylko się ślini, ale muszę ją pzrebierać nie ze względu na ślinienia, tylko ze względu na ulewania :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: 6-7 razy dziennie, zaleje się cała. Kiedyś nawet do oczu sobie narzygała :ico_noniewiem: bo akurat podskakiwała na macie i się jej ulało. No ale nic jej się nie stało, tylko wyhglądał komicznie :ico_haha_01: :ico_haha_01:
Madziu jak tam z tymi ratami?? Wyjaśnia się coś??
Byłam w aptece zapytać o tą dziewczynę ma z;łamany obojczyk - 4 tygodnie w gipsie :ico_olaboga: na szczęście nie ma obarzeń czaszki ani wstrząśnienia mózgu, tylko zbitą głowę. matko wyglądało tak jakby miał pół głowy starte przez asfalt, tak jechała :ico_olaboga: Facet oczywiście będzie miał kłopoty :ico_nienie: :ico_nienie: matko top przeście koło naszego osiedla jest tragiczne! Tu juz tyle wypadków było, ze głowa mała!!!! a świateł brak :ico_noniewiem: chyba trzeba zacząć zbierać podpisy dla gminy :ico_noniewiem: tak teraz wpadłam na taki pomysł :ico_noniewiem: