11 lis 2007, 17:10
Cześć dziewczyny. nie zaglądałam wczoraj bo mężuś miał wolną sobote i chcieliśmy pobyć razem trochę :-D :-D
Delicja tak mi przykro że Cię to spotkało, ale przy tym to faktycznie trzeba chronić nerkli, ubieraj się ciut cieplej , mój brat musiał urodzic kamienie i opisywał to jako najgorsze przeżycie w życiu, trzymam kciuki za Ciebie!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rybciu bidulek z tego naszego Jędrulki, dobrze że chociaż te zastrzyki pomagają
Mróweczko ja też słyszałam że 3-dniówka uodparnia dziecko na choroby, mmój mały ma przeróżne pozycje do spania, na początku spał tylko na boczku tak jak go kłądłam, a teraz, jezu, też tak wygina głowę do tyłu, brrrrrrr, nie lubie jak tak robi,przedwczoraj to spał tak niby na brzuchu, ale nonono miał całkiem w górze :ico_noniewiem: dziś w nocy się obudził i usiadł, ja tylko się mu przyglądałam, a on cmyk oklapł, głowe między nogi i śpi, myślałam że umrę ze śmiechu, ale oczywiście go poprawiłam, ale tak wogóle to go nie poprawiam z tych jego pozycji bo przeważnie się budzi po poprawieniu
Syla jak mały jest w chodziku to mu zakładam buciki, ale twoja córcia ma malusie stópki, ja młodemu kozaczki to kupiłam 19, ale widzę, że tu wieksze stópki są
Antonio 22 ho ho prawdziwy mężczyzna :-D :-D :-D
Kolka no to jak małej tak nakupywała, to fudnij jej tego laptopa, ale może tego tańszego :-D :-D
Mordko Kacperek super chłopczyk
Dziś Oskarito zaczął wstawać opierając się o chodzik, chodzik się zaczyna posuwać a on za nim, ale fajnie to wygląda i zaczyna przesuwać się na stojąco w łóżeczku z jednego krańca w stronę drugiego, jeszcze nieporadnie mu to wychodzi, ale się stara dzielnie
U nas pierwszy raz spadł śnieg :-D :-D :-D , akurat byliśmy na spacerze
[ Dodano: 2007-11-11, 19:36 ]
halo a gdzie się wszyscy podziali????????????????????