20 mar 2007, 13:43
Cześć dziewczyny!!!
Znów nskrobałyscie tych postów.....nie można ominąć tu ani dnia bo później cięzko nadrobić hehe... Dobra to zaczynamod początku:
Lolitko, hmmmm...., bardzo chciałabym pogratulować 8 miesiąca, ale nie wiem jakim cudem ci taki wyszedł. Ósmy zaczyna się koło 32 tygodnia przecież. Poadto ja wczoraj dopiero 7 zaczęłam więc nie rodziłybyśmy w jednym miesiącu. Może policzyłaś miesiąc jako 4 tygodnie, a przecież tak nie jest.
Asiulka Moje gratulacje!!!!! Jesteśmy z Ciebie dumne. Pamiętam to uczucie jak zdałam na prawko, musisz czuć się uskrzydlona. Strasznie się cieszę. :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Madziu ty się nie przejmuj wariatkami. Na pewno jest tak jak nppisała Leatka, same się starzeją i zazdrość je zżera. A my brzuszki musimy mieć bo tam nasze skarbeczki siedzą!! Uśmiechnij się i luzik :-D
Basiu no ja Ci bardzo współczuję. Myślę, ze jednak musicie z Tomkiem usiąść i spokojnie porozmawiać o waszej przyszłości. Pieniądze pieniędzmi, ale nie one są najważniejsze. Może wspólnie coś wymyślicie. Musi być jakieś wyjście z tej sytuacji. A na razie bądź dzielna i odliczaj dni do jego powrotu.
Co do psa to ja też mam i wcale się nie stresuję mimo, że on spi z nami w łóżku. Nie zamierzam maluszka przyzwyczajać do spania z nami więc luzik. A piesek w domu dobrze robi na rozwój dziecka. Tylko mam nadzieję, że mój nie będzie zazdrosny.
Lucy dobry ten Twój facet. On mysli, że niemowlę to tak jak dorosły w nocy śpi a w dzień chodzi :ico_haha_01: :ico_haha_01: . Ależ co nasi panowie potrafią być rozbrajający.
A posty to teraz też staram się kopiować przed wysłaniem, o ile pamiętam, bo inaczej to można szału dostać. Np tego bym już drugo raz nie napisała tylko wyszła z TT z nerwów. Nie wiem czy ci nasi moderatorzy o tym wiedzą i czy cos zamierzają z tym zrobić, przeciez to bezsens jakiś.