21 lis 2007, 12:01
Zacznę od przywitania się z nową majóweczką!!!!!!! Witaj agasia75, i Szymonku!!!!
Teraz najlepsze życzonka dla naszego super chłopaka - Hubercika!!!!! :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:
Przyszła kolej przywitać się z całą resztą :-D Witajcie!!!!!!
Tak pobieżnie tylko przeczytałam, co tam u Was. Ewcik może mieć rację, to być może trzydniówka Lady, ale i uczulenie na lek też możliwe, ja tak miałam z Kacprem jak brał bactrim i do dziś nie wiem, czy to była trzydniówka, czy uczulenie na lek :-D
A jeżeli chodzi o siedzenie to mój owszem siedzi, ale dosłownie chwilę, bo jest straszny wiercioch i myk zaraz na brzuch i pełza, a teraz właśnie leży obok mnie i stołek przesuwa :-D
No a teraz się będę chwalić, bo już jesteśmy po szczepieniu, które odbyło się tylko z małym jęknięciem, a ponoć to na żółtaczkę jest bolesne. No i nasza waga to 8.220, a długość 77cm więc jak na cycowe dziecię to jest świetnie. Nadal będę eksperymentować z jedzeniem, teraz mam podać sam ziemniaczek z mięskiem. I musze powiedzieć, że panią doktor mamy naprawdę świetną, państwowo, ale jest super babka, jest naszą rodzinną panią doktor, a Karol ją uwielbia, cały czas się do niej śmieje. No i zna się na rzeczy, doradzi, zapyta i jestem bardzo zadowolona.