Zobaczcie co ten mój siłacz robi od kilku już dni:
KUlka ja chyba Wam kiedyś podawałam przepis na naleśniki po meksykańsku, bardzo podobny tyle, że ja daję koncentrat nie pomidory no i przyprawiam gotową mieszanką do dań meksykańskich, ale pychota :ico_oczko: jest pewnie podobna.
Kate mój Karol też ostatnio takie wodniste kupki ma i ja też mówię, że to od zębów, bo przestał się ślinić górą to idzie dołem więc może narazie nie wpadaj w panikę.
zborra, mnie też nie powiedziała kiedy mam się teraz stawić w przychodni na ważenie, ale skoro
Ewcik idzie z Alusią w dziewiątym miesiącu to i ja z Karolkiem się wybiorę, niech narzeczeni razem idą. :-D
kamizela, kozaczki super, a ja znów oszczędzam na butach i nie kupuję na tą zimę jeszcze, ale obiecałam sobie kupić kurtkę, taką dłuższą, żeby mi cztery litery i uda nie marzły na spacerach :-D
I co jeszcze............a no nic, Kacper czyta do snu, Sikor kibicuje naszym, a ja gotuję rosołek i siedzę z Wami :-D
[ Dodano: 2007-11-21, 21:14 ]
Nie no
zborra :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: , powaliłaś mnie tą kupą :-D . A Hania jak zwykle urocza!!!!!!