mamciu Agatka już długi czas mówi pięknie MAMA, ale z początku wydaje mi się że mówila ale nie wiedziała co to oznacza, dopiero tak odkąd szkołę zaczęłam i znikam jej na dłużej z oczu to chyba wie że mama to ja. Bo np. wiele razy (moja mamuśka mi mówiła) jak przychodzi pora drzemki to woła mama mama, a jak wrócę do domu i jeszcze nie śpi to wyciaga rączki i takim słodkich głosem mówi "mama" az mi się serce kraje, mówie CI, np tata też mówi i chyba wie też że to o Piotra chodzi, bo zawsze rano jak wstanie siada w łóżeczku i mówi mama mama, a ja mówie "a gdzie jest tata?" ona wtedy patrzy na łóżko nasze że jest puste i mów "nie" hyhy czyli traktuję to jakby mówiła że go nie ma :-) a baba to woła nawt na mojego tatę czyli jej dzidka :-)
Ale to też miłe że Julka woła Cię "po imieniu" hihih rto tak rzadko spotykane ;-)
ML to super że TObiś nie choruje, miło to słyszeć zwłąszcza teraz jak tutaj tyle choruszków :ico_olaboga: Gratulacje dla niego, Agatka jeszcze sama nie potrafi chodzić nawet gdyby sama się czegoś trzymała, z resztą to nie wiem, bo ona boi się kogokolwiek puścić jak ją prowadzamy....
Ale sobie pospałyśmy od 13L45 do 16:00 :ico_brawa_01:
Teraz zajadamy się chrupkami :-D
Wiecie co Agatka zrobiła, tak ugryzła się w dolną wargę że aż w 4 miejscach krew jej leciała, nie mocno ale troszke, czyli odcisnęła sobie górne ząbki, teraz ma takie smieszne czerwone plamki na wardze, widać że ma ząbki :-)