03 gru 2007, 15:22
Hej!
My dziś zaczynamy "przygodę" z Bebiko. Zobaczymy, czy mały je zaakceptuje?! Zacznę mu wprowadzać nowe mleko stopniowo, bo smak Nutramigenu jest "trochę" inny :ico_oczko: Ale wiecie co?? Myślę, że Maciej by wszystko zjadł i wypił, czego tylko bym mu nie dała.
maritko, Maciuś też lubi dorosłe obiadki, wczoraj domagał się ode mnie... pieczonego na ostro kurczaka i ... dostał (mięsko ze środka). Smakowało mu ogromnie. A czy takie maluchy mogą jeść razowy chlebek? Maciej nie chce jeść pszennego, za to wszystkie ciemne mu smakują :ico_puknij: Dla mnie lepiej, bo bym nie musiała mu kupować jasnego pieczywa...
I... asiu, mój też uwielbia jeść :ico_haha_01: Młóciłby wszystko, łącznie z paprochami z podłogi :ico_nienie: Maciej lubi wszystkie warzywa, owoce, soczki, mięska, deserki, słodycze itp. Ogólnie jestem zadowolona, że tak pięknie wcina, bo jak się urodził to mnie straszyli, że mam niejadka i pediatra też mówiła "Ale się pani umęczy..." A tu :-D :-D nie sprawdziło się. Na szczęście na razie nie przekroczył 10 kg, więc wsio w normie
[glow=orange]dla Oli[/glow] :ico_buziaczki_big: z okazji wczorajszej miesięcznicy
mery, super że na swoim jesteście. Ja miałam z moim poważną rozmowę w sobotę na temat kupna ziemi i budowy domu ale wiecie co? Ja mam stracha :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: , te kredytyyyyy
mazia, gratulacje dla Matyldzi :ico_brawa_01: