Witam sie i ja..
glizda no nie, ty taki ranny ptaszek jestes, tzn wy jestescie?? :ico_haha_01:
a kalendarz mi sie tez bardzo podoba, szkoda ze ja nei wpadłam na taki pomysł wczesniej, tzn jeszcze byłaby szansa to zrobic do swiat... :ico_noniewiem:
wszystko przeczytałam, nie ukrywam ze mnie :ico_szoking: jak ujrzałam jak duzo mam do czytania..ale musze powiedziec, ze Uleńka śliczną panią mikołajkową była, a Igusia faktycznie taką anielską twarz ma ze :ico_szoking: :ico_brawa_01:
Mała dzis sie obudziała z katarem :ico_szoking: cieknacym nosem, pierwszy raz :ico_szoking: i huoru przez to nie miała i :ico_placzek: jak ja tylko połozyłam :ico_olaboga: na szczescie teraz jej sie troche poprawiło, tzn juz tak cały czas jej ni ecieknie, grucha juz na razie niema co wybierac, ale tez od samego rana siedzi w lezaczku a obok niej przetarty czosnek i sie inhaluje, mam nadzieje ze jej to pomoze i to szybko :ico_sorki:
A tak wogole to mamy dzis profilaktyczne usg główki, matko..mam nadzieje ze wszystko jest w porzadku..nie wiem jakos tak mnie obawy biora, ale w sumie nie wiem czemu i nie wiem po co...zeby juz było po wszystkim..