Awatar użytkownika
iza
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

12 gru 2007, 23:03

witajcie
ja tylko na chwike
diem..wszystkiego na naj naj..spełnienia marzeń :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent:
super fotki Nicolinki..Malwinki i Kapika...ale z niego zuch chłopak
ja jeszcze w tym roku sniegu nie widzialam

[ Dodano: 2007-12-12, 22:05 ]
caly cza walczymy z kredytem i nie mam siły juz na komputer..mam nadzieje ze wkrótce sie wszystko unormuje i bede na tt regularnie

buziaki dla maluchów

Awatar użytkownika
Kristi
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

12 gru 2007, 23:39

Dobry wieczor :ico_oczko:
I moja Nicolinka spi :ico_oczko: :ico_brawa_01: Zasnela sobie spokojnie jak przewaznie :ico_oczko: ale lezalam kolo niej 1,5 godziny zanim mala zasnela na dobre :ico_oczko: i przytulalam i glaskalam i czasami mnie to jakos meczy :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: bo mala na poczatku jak byla mniejsza to tak delikatnie bawila sie moimi wlosami przed zasnieciem.. a teraz?? Teraz to ciagnie mnie za wlosy ze tak boli i mnie denerwuje bo wydaje mi sie ze jednak na skorze glowy tez sa jakies nerwy ukryte :ico_wstydzioch: no ale nie zawsze mnie ciagnie za wlosy czasami potrafi tez zasnac w miare ok bez ciagniecia za wlosy :ico_oczko: :ico_haha_01:
No i tak to przelecial dzionek :ico_oczko:
Jutro mam ten termin u mojego lekarza diabetyka sie pewnie ucieszy ten lekarz ze niemam zadnych problemow z cukrem bo moj cukier jest w normie nawet mam stosunkowo niski nawet :ico_oczko: :ico_brawa_01: Zobaczymy co mi jutro powie lekarz :ico_oczko: Aha jade do tego lekarza z moimi tesciami i Nicolinka oczywiscie pozniej tesciowa sie zajmie Nicole a ja pojde na rozmowe z lekarzem moze wezme tez wozek to sobie pojda pospacerowac :ico_oczko:
A jutro nie jedziemy po choinke bo jednak jeszcze troche czasu jest :ico_oczko: Zdazymy ja kupic :-) za duzo wrazen by bylo jak na jeden dzien :ico_oczko:

Iza trzymaj sie Babosko :ico_oczko: Piekny domek bedziesz miec taki duzy chocby willa :ico_brawa_01: Bedzie dobrze :ico_oczko:

Maggie dzieki :ico_oczko: Fajnie ze za niedlugo bedziesz u siebie w domku,i ciesze sie ze wracasz do zdrowia :ico_oczko:

I fajowo ze podobaja sie wam foteczki Nicoleczki,Dziekuje wam za milutkie slowa
Milej nocki dobranoc paa do juterka pa

Awatar użytkownika
Barbara
Śmigam już bez trzymanki po forumku

13 gru 2007, 08:35

Dzien dobry dziewczynki!
U nas nocka, tak sobie niby Asia spala cala noc, ale co chwilke nagle zaczynala plakac :ico_noniewiem: :ico_placzek: , dzisiaj w nocy bylo mi jej nadnoczesnie szkoda a i bylam na nia zla, bo nie umialam jej pomoc, bo nie wiedzialam jak....

Milego dnia dziewczynki

diem, zalegla zyczonka ode mnie :ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
Kristi
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 gru 2007, 14:42

Dzien dobry :ico_oczko:
A ja juz po lekarzu jestem to znaczy z lekarzem tym diabetykiem sie nie widzialam ale za to pogadalam sobie 30 minut z taka pani o zywienia boze jak mi sie fajnie z nia rozmawialo :ico_oczko: Ta pani doctor ma tez dwoje dzieci,corke co ma 13 lat i syna co ma 10 i tak mi fajnie mowila co moge jesc a co raczej moglabym unikac i o zadnej diecie nie mowila.. :ico_oczko: no ze mam tylko zmienic na jakis czas jedzenie na czas ciazy :ico_oczko: a zostalo mi 2 miesiace :ico_oczko:
Powiedziala mi ze cukier mam super,i ze ladnie mi sie reguluje sam.. tylko mi powiedziala ze moze na noc pozne kolacje mam cos lekkiego zjesc i moze jak sie obudze rano na czczo moj cukier bedzie nizszy :ico_oczko:
No i tak pozatym to przed chwila tesc poszedl do domu,wypil piwo i pogadal ze mna troche i bylo nawet ok i milo :ico_oczko: Moj tesciu czasami tez potrafi byc ok,ale czasami mam go dosc :ico_chory: sama tego nie rozumiem :ico_oczko:
Moja Nicolinka dzisiaj w nocy spala dobrze,chociaz bywaly juz lepsze nocki :ico_oczko: Troche sie budzila na poczatku i tak od 1 00 spala do 8 00 spokojnie i mala juz od 8 00 nie spi :ico_oczko: ale teraz sobie chrapie juz nawet w aucie zasnela :ico_oczko: A jak sie obudzi to zje owsianke i pojdziemy na spacerek bo musze ta recepte zalegla do apteki zaniesc i kupic znaczek na list w kiosku :ico_oczko:
Dzisiaj juz mi sie niechce posprzatac lazienki i na korytarzu :ico_oczko: To Tez moge jutro zrobic :ico_oczko: Oh jakas sie czuje rozleniwiona :ico_oczko:
Milego dnia paa

Awatar użytkownika
Barbara

13 gru 2007, 22:44

ojej a co tu tak cicho sie zrobilo? Gdzie sa wszyscy?

Awatar użytkownika
Kristi
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 gru 2007, 23:16

I jestem :ico_oczko:
No wlasnie ale tutaj pustki.. :ico_placzek: Az glupio mi cos pisac... to tak jakbym mowila sama do siebie prowadzila monolog :ico_olaboga: :ico_noniewiem: no i raczej nie napisze za wiele pozatym ze moja Nicolinka po ladnym prysznicu z mama zasnela i spi sobie jak aniolek i ze jestem tez zmeczona i tez ide spac
Milej nocki Baboski i pojawiajcie sie bo tak nie moze byc ze was niema :583: :ico_noniewiem: :ico_chory: :ico_nienie: :ico_nienie:
Dobranoc do jutra :ico_oczko: Mam nadzieje ze jutro bedzie nas wiecejjjjjjj !!!!!!!!!!!

[ Dodano: 2007-12-14, 14:28 ]
Dzien dobry :ico_oczko:
Jestem ale was znowu niema...
U nas nocka super pieknie przespana mala zasnela jakos kolo 22 00 a obudzilysmy sie dzisiaj o 9 00 :ico_szoking: :ico_brawa_01: i to jeszcze mnie moja babcia obudzila bo zadzwonila i sie musialam obudzic :ico_oczko:
Pozatym to wrocilysmy wlasnie bo bylysmy z Nicolcia i moimi tesciami na zakupach potrzebowalam cos do picia do obiadku i mojejmu mezulkowi kupilam juz na swieta prezent :ico_oczko: Dostanie piekna pizamke :ico_oczko: :ico_brawa_01:
I przy okazjii wstapilysmy do Mc Donaldsa i bylo fajnie :ico_oczko:
Moj maz przyjdzie dzisiaj troszke pozniej bo ma stres przed swietami i wiecej pracki :ico_noniewiem:
A moje kochane dzieciatko sobie spijusia wiec ja mam czas troszke dla siebie :ico_oczko: Ale zaraz spadam bo musze jeszcze popakowac te prezenty juz na swieta :ico_oczko:
Milego dnia i pojawcie sie nareszcie :ico_oczko: :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
Aginka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

14 gru 2007, 23:27

jeju... jakie pustki :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Kristi
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

15 gru 2007, 00:26

Dokladnie straszne pustki... :ico_placzek: :ico_olaboga: :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Barbara

15 gru 2007, 09:06

Dawno tutaj tak pusto nie bylo... :ico_placzek: . Czy wszyscy sa az tak zajeci przygotowaniami do swiat, ze zapomnieli o TT ?? Zostala tylko Kristi i Aginka .... no i ja :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2007-12-15, 11:38 ]
Ej dziewczyny, bo jak tak dalej bedzie, to nasz fatek zniknie! Gdzie jestescie? :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Aginka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

15 gru 2007, 20:41

No ładnie ... tak tu pusto ze az echo odbija :-D

Ja jutro do Was tez nie zaglądne gdyż bede cały dzień w komisji referendalnej .... :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”