13 gru 2007, 14:42
Dzien dobry :ico_oczko:
A ja juz po lekarzu jestem to znaczy z lekarzem tym diabetykiem sie nie widzialam ale za to pogadalam sobie 30 minut z taka pani o zywienia boze jak mi sie fajnie z nia rozmawialo :ico_oczko: Ta pani doctor ma tez dwoje dzieci,corke co ma 13 lat i syna co ma 10 i tak mi fajnie mowila co moge jesc a co raczej moglabym unikac i o zadnej diecie nie mowila.. :ico_oczko: no ze mam tylko zmienic na jakis czas jedzenie na czas ciazy :ico_oczko: a zostalo mi 2 miesiace :ico_oczko:
Powiedziala mi ze cukier mam super,i ze ladnie mi sie reguluje sam.. tylko mi powiedziala ze moze na noc pozne kolacje mam cos lekkiego zjesc i moze jak sie obudze rano na czczo moj cukier bedzie nizszy :ico_oczko:
No i tak pozatym to przed chwila tesc poszedl do domu,wypil piwo i pogadal ze mna troche i bylo nawet ok i milo :ico_oczko: Moj tesciu czasami tez potrafi byc ok,ale czasami mam go dosc :ico_chory: sama tego nie rozumiem :ico_oczko:
Moja Nicolinka dzisiaj w nocy spala dobrze,chociaz bywaly juz lepsze nocki :ico_oczko: Troche sie budzila na poczatku i tak od 1 00 spala do 8 00 spokojnie i mala juz od 8 00 nie spi :ico_oczko: ale teraz sobie chrapie juz nawet w aucie zasnela :ico_oczko: A jak sie obudzi to zje owsianke i pojdziemy na spacerek bo musze ta recepte zalegla do apteki zaniesc i kupic znaczek na list w kiosku :ico_oczko:
Dzisiaj juz mi sie niechce posprzatac lazienki i na korytarzu :ico_oczko: To Tez moge jutro zrobic :ico_oczko: Oh jakas sie czuje rozleniwiona :ico_oczko:
Milego dnia paa