Dziewczyny pocieszylyscie mnie, dzieki :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: Wiecie ze to chyba moja wina bo ja ja zawsze do odbicia czyw ogole jak ja przenosze to ja na swoje prawe ramie biore no to sie nie dziwie w zasadzie ze sie w lewo odchyla. JAk ja wzielam na lewe ramie to sie odchyla w prawo :-) Glupia szukam dziury w calym :ico_puknij:
Dagmarka, witaj ponownie :ico_brawa_01: mnie sie wydaje ze nie wszystkie dzieci ida ksiazkowo, daj jej tydzien lub dwa jeszcze. Sprobuj jej pokazywac przedmioty czarno-biale bo niektore dzieci jako pierwsze postrzegaja mocno kontrasty. I powolutku przsuwaj jej w odl. ok. 20-25 cm. Mysle ze bedzie ok.
Justyna, ja przerabialam ten balsamik, w ogole wszystko co samoopalajace chyba mialam na sobie :-D I mam swoje sposoby aby nie bylo smug. Po pierwsze piling na cale cialo przed nalozeniem, moze byc nawet z cukru, soli czy fusow z kawy (polecam!!!). Potem posmaruj kolana, lokcie , kostki u nog i dlonie zwyklym balsamem lub kremem (niesamoopalajacym). Po minutce naloz samoopalacz. Zacznij od stop, tam wez malutko balsamu i raczej glaskaj te stopy, tez boki i miedzy palcami, kostki doslownie musnij, i do gory. Kolana , lokcie, tam gdzie kostki ci wystaja nakladaj cieniutka wartstwa. Taka moja rada, a ja nigdy nie mam smug. Aha, no i odczekac te kilka minut zanim sie ubierzesz. Polecam raczej luzny szlafroczek niz opiete dzinsy przez pierwsza godzinke lub nawet dwie.
[ Dodano: 2007-12-13, 16:06 ]
Kocurka, no ja sie naogladalam dzieci z porazeniem piramidalnym i moze stad te moje schizki, ale wydaje mi sie ze jest ok.