kamila_torun to co przeczytalam to w ciezkim szoku jestem :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: i wcale cie sie nie dziwie ze jestes zla :ico_zly: :ico_zly: przeciez chyba orietuja sie w waszej sytuacji i jak moga tak od ciebie ciagnac kase :ico_olaboga: a dla twojego meza nie chca sie skaldac na zaden drozszy prezent? dziwne to dla mnie.skoro chca sobie robic tak drogie prezenty to niech robia je sami miedzy soba,a ty od siebie kupisz co uwazasz za stosowne.
kamila_torun, a nie mozesz wykazac sie asertywnoscią i powiedziec, ze nie dokładacie sie do prezentów.
no wlasnie!
Moje koleżanki mówią, ze miłosc do tesciów wzrasta wraz z ilością kilometrów
:ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: to ja do swoich mam kawalek bo oni w polsce,a ja tutaj hihihi :ico_oczko:
[ Dodano: 2007-12-14, 20:41 ]
a jeszcze wam powiem ze u mnie okropnie nie spalam calej nocy nad ranem az sie poryczalam,tak mnie gardlo bolalo :ico_placzek: :ico_chory: i nos zatkany a ja nie potrafie spac i oddychac przez buzie :ico_placzek: rano jakos udalo sie jedna dziurke odkorkowac i zasnelam po 7 i do 12 pospalam,az sie boje dzisiejszej nocy :ico_olaboga: i chyba mi sie na pluca rzuca bo zaczynaja mnie bolec jak oddycham :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
[ Dodano: 2007-12-14, 20:42 ]
kamila1982 dobrze ze ta kolka juz ci przeszla :ico_brawa_01: :ico_sorki:
[ Dodano: 2007-12-14, 20:45 ]
dziewczyny te ktore nie daly sie chorobie niech sie trzymaja dzielnie,a my juz chore musimy sie pozbyc tego chorobska do swiat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!