18 gru 2007, 15:31
witajcie kochanieńkie :ico_haha_02: ale naklikałyście :ico_olaboga: a ja nie mogę z wami plotkować wieczorami :ico_placzek: a tak bardzo bym chciała :ico_placzek: z racji tego, że mamy mały pokoik, to dałam się namówić na 2 w 1 czyli monitor z telewizorem i głupia byłam, bo teraz jest wojna, jedno chce telewizor, a drugie komputer.
Rybciu dziękuję za przepis. zamiast kurczaka gotuję królika, bo boję się ptasiej grypy :ico_wstydzioch: no i też marchewcia, a zamiast ziemniaczka dynia i miksuję blenderem, ale ona buźkę zamyka i łyżkę mi odpycha :(
ale widzę, że wczorajszy główny temat, to Mikołaj przystojniacha Mordki :-D hmmm ciekawe jaką ma mamusię ten Mikołaj :ico_noniewiem:
ja się wczoraj wkurzyłam potwornie, bo rozłożyłam Oleńce fotelik do karmienia (który zresztą zdecydowałam sprzedać, bo mi się nie podoba, ale nie mam jeszcze komu), a M mi się pyta gdzie go będę trzymać. no to mówię, że w kuchni. a ten że mamuśka cie z tym fotelikiem wyprowadzi. No to z racji tego że mam napięcie przedmiesiączkowe, i pisałam wcześniej, że się m oberwie jak wróci, to się oberwało :-D starej nie było, był tylko stary i słuchał. a ja wpadłam w takie nerwy, pytam się go to co ja do cholery na stancji mieszkam, że wszystko w pokoiku mam trzymać, że tylko porządki się liczą w tej chałupie, wszytko na kupie, kurzce 70 m kwadratowych a ja fotelik mam trzymać w pokoju???
stary oczywiście wszystkiego wysłuchał i starej pewnie przekazał, bo jakaś taka dziś cicha :-D ale w nonono to mam, fotelik zamierzam kupić nowy i większy i będzie stał w kuchni!!!!!!! koniec kropka!!!!!!! no :-D
facet do mnie wydzwania w sprawie pracy, namawia, ale ja nie chcę iść, bo to znów ubezpieczenia są. ale proponują mi 3000 miesięcznie plus prowizja :ico_placzek:
wreszcie starczyłoby na wszystko, i co najważniejsze na osobne mieszkanie :(