Siunia no to piękne prezenty Ci mąż sprawił :ico_brawa_01:
Super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Ja dopiero co wyszłam z kuchni :ico_olaboga: , posprzatałam i zrobiłam obiadek, który właśnie spożywam (robiłam dziś peene spinaci- PYCHA).
Teraz leniuchuję, potem umówiłam się z m. pojedziemy zamówic (nareszcie :ico_brawa_01: )dwie komody do naszej sypialni. Gdy się wprowadzalismy to kupiliśmy tylko łózko, komódki i toaletkę (na resztę kasy nie było i w sumie potrzeby). Teraz to myslę o miejscu na rzeczy maleństwa. Choc mamy garderobę, to jakoś ciasno się w niej zrobiło :ico_oczko: . A tak z komodami sypialnia się zapełni i miejsca przybędzie.
Poza tym wczoraj kupiłam pierwsze spodnie ciążowe, ale sportowe sztruksy i chyba je pojadę wymienic (jak się da :ico_noniewiem: ) na inny fason, bo te jakieś szerokie mi sie wydają. A chciałam jeszcze jakieś eleganckie do pracy, ale wybór strasznie mały i te ciuchy dziwne, w ogóle to mi się nie podobają. A może dziś pójdzie lepiej, może wpadnie mi w oko jeszcze jakaś bluzeczka fajna. Przez te moje zrośniete cyce w prawie żadną z moich szmatek się nie zmieszczę :ico_szoking: , a przynajmnie żadna nie nadaje sie chociażby na Święta :ico_olaboga: