poświąteczne heloł babeczki :-D
Anulaf witaj kochana, opowiadaj, opowiadaj i więvcej fotek
Amali
Asiu tak, to prawda ze jabłuszko może uczulac szczegolnie to surowe, czyli soczek
czyli mam nadzieje ze Zosia i
Juli szybka z niega wyrosna, a tak na mraginesie ja uwielbiam jablka mniam mniam
Basiu może to uczulenie podraznia wlasnie jakis sok???? no szkoda mi jest
Jasia bardzo :ico_placzek:
Viola my jestesmy na etapie marcheweczki ze sloiczka i musze przyznac ze wreszcie kupki sa ok. :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: pojutrze wprowadzam dynie
a co do pracy to wracam 7 stycznia :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: , ale tylko na 5 godz. a z Zosiakiem zostanie jego chrzestna czyli Tomka :ico_brawa_01: siostra
czekam na zamowione woreczki do mrozenia pokarmu i od zaraz zaczynam go ściągać laktatorkiem zeby córcia miała co jeść jak mama będzie w robocie
problem polega na tym ze Zosia wypija za jednym razem z butelki tylko 10 moze 20 ml dalej nie chce ciagnac butli mimo ze to moj pokarm :ico_olaboga:
mam nadzieje ze jak nie bedzie cycka na zawolanie to zje co jej daja pomimo innego opakowania :ico_smiechbig:
zreszta bedziemy jej rozszerzac diete wiec jak nie butla to moze deserek a potem obiadek???
Dziewczyny cudne te wasze dzieciaczki :ico_brawa_01:
Amalia
Eliza
Julii
Milenka
Natalka
Jaś
Kubuś
Pawełek
Tadziu
zaraz sprawdze czy o kims nie zapomnialam :ico_buziaczki_big:
jesli tak to blagam o litosc
[/b]
[ Dodano: 2007-12-27, 18:02 ]
a co do wagi to pomimo karmienia cyckiem i bezmlecznej diety waze 66 kg ,
1 kg wiecej niz przed ciaza ale i tak przed ciaza mialam 5 kg nadwagi
wiec nadwage ciagle mam tak czy siak :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
na pocieszenie dodam ze w ciazy przytylam 23 kg a schudlam 22 kg wiec wynik prawie jest na 0 pocieszam sie ze ten 1 kg to w cyckach jest ukryty :ico_smiechbig:
[ Dodano: 2007-12-27, 18:05 ]
a to dla naszych 6 miesiecznikow