Teraz to juz na pewno będę styczniowką :ico_brawa_01: Fajnie bo mała prztynajmniej będzie rok młodsza :ico_oczko: A tutaj mój brzucho jeden dzień po terminie

Justynko tak jak prosilaś bez komentarza, ale gdybym go dorwała to ........ :502: :ico_puknij: Trzymaj sie Kochaniutka :575:
Mariola no to sylwester niezbyt Ci sie udal. Ale miejmy nadzieję że Nowy Rok będzie o niebo lepszy :ico_pocieszyciel: i tego Ci życzę.
Goonia no to czekam na wieści z niecierpliwością. Nasza Nadia tez zrobiła sobie przed 23 sylwestra. Tak mnie bolało że szok :ico_szoking: I tez zaczęłam zastanawiac sie czy to nie już.
Marcia ja tez chciałam kupic wczoraj Piccolo ale nigdzie już nie było :ico_placzek: i przyznam Wam się że wypiłam z cztery łyki normalnego szampana :ico_wstydzioch:
Na koniec jeszcze raz życzę Wam wszystkim wiele radości i malo stresów w Nowym Roku :ico_buziaczki_big:
[ Dodano: 2008-01-01, 13:41 ]
Nie no Justynko brak mi słów :ico_zly: Sama musisz podjąc decyzję, bo to Twoje życie. Według mnie Kuba zachowuje sie strasznie nieodpowiedzialnie i tak jak mu wygodnie. Zapomina o tym że za parę chwil zostanie ojcem i będzie odpowiedzialny za to maleństwo. Ta cała sytuacja jest jakaś chora :ico_olaboga: I jeszcze te jednoznaczne smsy...
Pewnie to glupie co napiszę ale powinnaś bardzo dokladnie przemyslec ten związek zanim będzie za późno. Znam to z wlasnego doświadczenia. Tacy faceci czasem nigdy nie dojrzewają, bo tego nie chcą.
A co na to Twoja mama? Bo pewnie widzi co się dzieje i jak on sie zachowuje.
Trzymam kciuki za podjecie wlasciwej decyzji. Buziaczki....