07 sty 2008, 15:24
Hej!
Serdeczne życzenia dla Małego Jubilatka Kacperka!
Dorota.M. Witaj, wyobrażam sobie jak ci ciężko. To dobrze że masz zajęcie, i nie masz zbytnio czasu na myślenie. A czas zleci... Zaglądaj do nas. a Twoja Agatka to fajną ma wagę, moja Aluś coś stanęła z wagą, u lekarki już dawno ją ważyłam, a na tej domowej to nawet nie ma "dychy". Kurcze, może coś nie tak... Ma apetyt, na "zabiedzoną" też nie wygląda... A je... praktycznie wszystko. Prawdę mówiąc to nie podaję jej chyba tylko grzybów i smażonego... A rosół można, jak najbardziej, tylko nie z wierzchu, tam gdzie się zbiera tłuszcz, tylko tak z dna...
Brawa dla Joasi Magdzinki, to ci zdolniacha! Magdzinka, nie wiem jaki masz wózek, ale ja gdy złamała mi się rączka w wózku, zamawiałam ją na allegro. Jest taki facet co ma części do wózków. Jeśli będziesz zainteresowana to poszukam jego nicka i ci podam...
Moja Ala po raz kolejny popisała się i gdy chciała kupkę "w gościach" i tam nie było nocnika, to zrobiła ją do muszli. No, właśnie nie było tam nocnika, mimo że jest 20to miesięczne dziecko. Ale to nie mój problem.
[ Dodano: 2008-01-07, 14:30 ]
Właśnie Alusia przyszła z nocniczkiem w rączce, żeby ją posadzić. Jak chce kupke, albo wydaje jej się że chce. Albo chce tylko posiedzieć, to ciągnie ten nocnik i rzuca pod nogi. A jeszcze parę dni temu "wołała" mnie zeby za nią iść i oglądała się całą drogę czy idę, Jeśli nie to wracała po mnie i brała za rękę. Cwaniara! Ale nie myślcie, ze ona już całkiem przestała robić kupkę "w majty". Zdarzają się wpadki. Ale i tak jest rewelacyjnie.
No wyszło tylko siku i zlazła...