poccoyo
Trzy tysiące lat minęło...

08 sty 2008, 16:07

hej...Roksanka chodzi do przedszkola ...nasz spacer byl 30min...ale z poczatkiem jesieni gdy tylko zaczęło padać... zdecydowałam się na autobus... mamy 8:55 a wracam na piechte bo juz powrotnego nie ma o dobrej porze, dopiero 10:30... a jak ją odbieram to jak samo...14:40 jadę
a czasmi uda nam sie zdążyć na bus o 15:05... ale to żadkość...tak więc Roksana do domu wraca na piechtę... a raczej niosę ją do domu... bo ona mówi że jest zmęczona i że nóżki ją bolą... a spacerek to 1,5 km... w tym trochę pod górkę...

prawka tez nie mam ale na dwa samochody nie bedzie nas stać, wiec nawet nie przymierzam sie do uczenia sie...

Awatar użytkownika
Magda Sz.
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

09 sty 2008, 11:37

hej mamuski gdzie wy sie podziewacie :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie: czy tylko my z poccoyo tu zagladamy?

poccoyo

09 sty 2008, 12:15

moze tamaty się pokończyły :ico_oczko: :ico_noniewiem: w sumie to temat przedszkolaki...ale rozmawiac możana o wszystkim... bo babki już tak mają :ico_haha_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: że dużo rozmawiają...

[ Dodano: 2008-01-09, 11:17 ]
aga216, a co u Was ? jak Piotuś, czy już wrócił do przedszkola po tej serii antybiotyków?
Roksanka mi na razie nie choruje... odstawiłam jej wszystki nabiał i w zamian dostaje orzechy które są bogate w wapń...

Awatar użytkownika
aga216
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 sty 2008, 10:45

no witam dziewczyny,jakos osatnio mam bardzo mało czasu na tt, tu święta tu coś tam ..i jeszcze we wtorek pogrzeb osatnio,dzis mam troche czasu ale musze nadrobic braki w sprzataniu,bo sie troche uzbierało.Piotruś poszedł juz do przedszkola wąłsnie dzis wyczytałam ze mają bal 1 lutego no i teraz musze myślec nad przebraniem,aha no i jeszcze zaproszenie na dziń babci,jedna babcia to napewno przyjdzie bo jest nie pracujac i mieszka bardzo blisko przedszkola (zreszta ja tez mam bardzoo blisko)a druga nie wiem zobaczymy bo prawcuje i nie wiem czy uda jeje sie załatwic wolne.Pogoda u nas do nonono śniegu było pare dni, to chociaz mały sobie troche pojezdził,a co do prawojazd to ja ma już szesc lat i powiem wam dziewczyny ze nie wyobrażam sobie życia bez nich i samochodu wiem ze do wszystkiego sie można przyzwyczaic ale......no własnie możemy sobie sami z małym pojechac na zakupy ,na basen, do babci która mieszka 30km dalej no i podstawa musze jezdzic samochodem do pracy i z pracy bo zajmuje mi to dużo mniej czasu a pozatym strach troche isc do domu wieczorem,także mi sia baaaardzo przydają,tlko samochó przydałoby sie wymienic....może bedzie szansa bo mój mąz był dziś po podwyżke w pracy ,wiec może sie uda...

[ Dodano: 2008-01-10, 09:52 ]
Obrazek

[ Dodano: 2008-01-10, 09:54 ]
Obrazek

[ Dodano: 2008-01-10, 10:00 ]
Obrazek

[ Dodano: 2008-01-10, 10:02 ]
Obrazek

[ Dodano: 2008-01-10, 10:04 ]
Obrazek

[ Dodano: 2008-01-10, 10:07 ]
dodałam troche fotek z sylwestra no i ze spacerku jak jeszcze był śnieg...

poccoyo

10 sty 2008, 12:23

oj jakie fajne zdjęcia
:ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:
po wczorajszym spacerze to wiem że długo tak nie dam rady spacerować w deszczu ...
a że Szkocja to deszczowa kraina... :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:
zrobię prawko, myśle że jak mąż skonczy swoje... to się za to wezmę...

u nas tak ciemno bo leje ze oknem że o tej godzinie będę odkurząc przy zapalonym świetle... :-D

inaczej się nie da...
pozdrawiamy

Awatar użytkownika
Magda Sz.
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

13 sty 2008, 00:33

aga216, dawno cie nie bylo :-) superowe zdjecia :ico_brawa_01: zazdroszcze ci strasznie tego prawka oj strasznie nie moge sie jakos zmobilizowac zeby zaczac uczyc sie testow :ico_puknij:
Ale za to zmobilizowalam sie zeby pojsc na silownie :ico_haha_01: dzisiaj mialam pierwszy trening i jestem bardzo zadowolona byla super instruktorka ktora pokazala nam wszystkie cwiczenia (poszlam z kolezanka-razem razniej :-) ) dostosowala do naszych potrzeb no i pewnie jutro beda zakwasy ale naprawde samopoczucie lepsze jak sie cos porobi :ico_haha_01: narazie jestem pelna zapalu i absoluynie sie nie zniechecilam :ico_brawa_01:
A w piatek wiozlam Olka do przedszkola taksowka 20 min co normalnie zajmuje jakies 5 bo wyobrazcie sobie ze u nas w miasteczku wylala rzeka i ulice byly pozamykane trzeba bylo stac w korkach i jechac dookola miasta az maly mi sie zwymiotowal :ico_olaboga: facet mial strasznie nagrzane w samochodzie no i final taki a nie inny :ico_noniewiem:
Dzisiaj juz jest chyba lepiej :-)

poccoyo

14 sty 2008, 10:48

hej... Roksanka chora... aż mi jej żal...
widze że się męczy...ma spuchnięte oczka...
nawet z ropka na oczkach się obudziła, i to ma pirewszy raz...nigdy wcześniej tego nie było...
gorączka 37,4... no iczerwone gardło... a jak tam zaglądałm to nawet nie widac tego jezyczka podniebiennego... takie wielkie ma migdały...
poczekamy do wieczora i pojedziemy do szpitala ...bo w przychodni powiedzą ze mam przyjść za dwa dni...

a co u Was Mamusie Przedszkolaków?

Awatar użytkownika
aga216
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 sty 2008, 11:52

poccoyo, bardzo wspólczuje i życze zdrówka,wiesz co mój mały miał już dwa razy to samo co twoja córcia gorączka gardło i tak okropna ropka w oczkach,biedny budził sie w nocy i prosił żebym mu oczka rozkleiła bo nic nie widział masakra,rano oczek nie mogłam mu domyc,a jak mu zakrapiałam oczka to bardzo płakał,piotruś niby ok ale w piątek juz zaczoł kichac no i oczywiscie pojawil sie katar i widac po oczkach ze cos jest nie tak ,narazie kurujemy sie w domku domowymi sposobami ale zobaczymy co dalej bedzie,mamy zamiar równiez dzis pojechac do miasta poszukac stroju na bal dla piotrusia.

Awatar użytkownika
Magda Sz.
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

15 sty 2008, 15:08

biedny budził sie w nocy i prosił żebym mu oczka rozkleiła bo nic nie widział masakra,rano oczek nie mogłam mu domyc,a jak mu zakrapiałam oczka to bardzo płakał,
:ico_olaboga: straszne bidulek musial sie nameczyc :ico_olaboga:
poccoyo, duzo zdrowka dla Roksi niech ta zima wreszcie sie konczy to i moze choroby pojda precz :ico_zly:
A w moim ogrodku widac pierwsze oznaki wiosny :ico_brawa_01: zauwazylam ze rosna juz zonkile i nawet niewielkie paki widac :ico_brawa_01:

poccoyo

15 sty 2008, 15:53

a u nas nie widać wiosny :ico_placzek:
balu karnałowego nie ma :ico_placzek: przynajmniej nic nie słyszałam... :ico_placzek:
Roksi już dziś troszeczkę lepiej...ale katar ma okropny i gęsty...

Wróć do „Przedszkolaczki”